Stukanie w wentylacji podczas wiatru w nowym bloku Orlińskiego 4
Stukanie w wentylacji podczas wiatru w nowym bloku Orlińskiego 4
Czy u Was tez słychać stukanie w wentylacji tej od okapu?
Re: Stukanie w wentylacji w nowym bloku Orlińskiego 4
U mnie słychać takie bulgotanie, jakby woda się gotowała.
A jak rozszczelnisz okno przestaje ?
Jak rozszczelnie okno to jedyne co się zmienia to to że wentylacja w łazience zaczyna działać jeszcze głośniej (a i tak nie jest cicha), na "bulgotanie" w kuchni to nie wpływa.
Też mam ten problem i nie wiem z czego to wynika...
U mnie też od około tygodnia. Chyba przy otwartych oknach nie słychać. Zacząłem zauważać jak się zimnej zrobiło.
Która klatka i jaki pion?
Która klatka i jaki pion?
Hej. Też słyszałam w kuchni czasem takie ala bulgotanie, ale myślałam, że sąsiedzi w trakcie remontu z jakichś osuszaczy czy czegoś korzystają. Rzeczywiście to od okapu słychać chyba.
Mieszkam w klatce B (od strony dużego parkingu).
Mieszkam w klatce B (od strony dużego parkingu).
no to ten sam pion co ja
Ja mam chyba ten sam problem od pewnego czasu, tylko wrażenie jakby lekkiego pukania. Tez byłam przekonana, że sąsiedzi robią coś z wykończeniówką. Tylko u mnie w klatce A. A macie okap podłączony rurą spiro do wentylacji?
Ja tez od wschodniej strony i spirorura podciagnieta. Odgłos jak delikatne stukanie czasem bulgotanie. Jakby wiatr tam wiał czy co? Na początku też myślałem ze to efekt czyjegoś remontu.
Pocieszające że nie tylko u mnie bo myślałem ze mam coś schrzanione. Ale co jest na rzeczy?
Pocieszające że nie tylko u mnie bo myślałem ze mam coś schrzanione. Ale co jest na rzeczy?
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”