Pomoc zarządcy nieruchomości - 24 godziny na dobrę (Orlińskiego 4)

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 4 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
iti

Pomoc zarządcy nieruchomości - 24 godziny na dobrę (Orlińskiego 4)

Postautor: iti » 12 lis 2016, 13:36

Nie wiem czy zauważyliście, ale zdarzają się często w naszym bloku różne awarie, jedne mniej, a inne bardziej uciążliwe. Np. brak ciepłej wody lub brak ogrzewania, zwłaszcza o tej potrze roku, to nie jest najprzyjemniejsze, co się może zdarzyć. Nie wiecie czy Promos ma jakąś infolinię, na którą można by takie rzeczy zgłaszać przez całą dobę albo w weekendy. U mnie kiedyś w piątek wieczorem wysiadło ogrzewanie i nie było go do poniedziałku, więc weekend był raczej "chłodny" ;) Jeśli nie ma czegoś takiego, jak szybsze rozwiązywanie tego rodzaju problemów, to może trzeba się o to wystarać jakoś bardziej. Jak myślicie :?: Podobne problemy mają chyba po sąsiedzku, na Orlińskiego 6.

Ogrodniczka

Re: Pomoc zarządcy nieruchomości - 24 godziny na dobrę (Orlińskiego 4)

Postautor: Ogrodniczka » 09 gru 2016, 18:37

U nas na O6 był problem w sobotę wieczorem , nie wiem wprawdzie na jaki nr zadzwonił sąsiad, ale administrator przyjechał.

ngy16687

Re: Pomoc zarządcy nieruchomości - 24 godziny na dobrę (Orlińskiego 4)

Postautor: ngy16687 » 09 gru 2016, 18:49

Ogrodniczka pisze:U nas na O6 był problem w sobotę wieczorem , nie wiem wprawdzie na jaki nr zadzwonił sąsiad, ale administrator przyjechał.

W umowie O6 na konserwację jest pogotowie awaryjne, pobierają za gotowość 150 PLN miesięcznie. Świadczy to Promos, ale nic nie napisał jaki jest zakres, ale przyjmijmy, że jak każde pogotowie działa 24h.

Obrazek

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”