W portalu klienta ponownie pojawiły się daty odbiorów mieszkań.
Ja mam planowany termin na 18.04.2016, czyli jeszcze niestety prawie cały rok!
Chyba nici z wcześniejszym wprowadzaniem się, pomimo wyprzedzenia harmonogramu budowy.
Jak u was z datami?
Portal klienta Budimexu - pojawiły się daty
Re: Portal klienta Budimexu - pojawiły się daty
U mnie też pojawiły się daty i też mam taki termin odbioru. Ale to w zasadzie na razie nic nie zmienia. W umowach deweloperskich mamy zapis, że:
A to znaczy, że jak najbardziej może być wcześniej i najpewniej będzie, a to tylko termin ostateczny. Sama budowa zaś ma zostać ukończona do 22 grudnia 2015 roku, przynajmniej tak jest w mojej umowie. Czyli podali w portalu klienta informacje, które tak naprawdę niczego nowego do sprawy nie wnoszą.
Deweloper zobowiązuje się do Przedstawienia do Odbioru, zaś Nabywca zobowiązuje się do dokonania Odbioru nie później niż do dnia 18 (osiemnaście) kwietnia 2016 (dwa tysiące szesnaście) roku.
A to znaczy, że jak najbardziej może być wcześniej i najpewniej będzie, a to tylko termin ostateczny. Sama budowa zaś ma zostać ukończona do 22 grudnia 2015 roku, przynajmniej tak jest w mojej umowie. Czyli podali w portalu klienta informacje, które tak naprawdę niczego nowego do sprawy nie wnoszą.
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”