Gratuluję szczęśliwym remontujacym !
Odbiór nowego mieszkania od dewelopera w Krakowie z firmą
Re: Odbiór nowego mieszkania od dewelopera w Krakowie z firmą
Jak pisałam wcześniej mieszkania nie odebrałam - m.in. przez te nieszczęsne sufity. I list, że może potrwać dłużej naprawa też dostałam. Co to znaczy dłużej? nie wiadomo, bo brak jak na razie reakcji na moje maile i telefony.... Ciekawe czy na odpowiedź na maila też jest 14 dni roboczych 
Ktoś pisał ostatnio do bdx maile w sprawie odbiorów i uzyskał odpowiedz? bo ja od 4 dni czekam i nic... Troche to irytujące.
Też do nich pisałam i nie odpisali przez kilka dni. Dopiero jak zadzwoniłam i uzyskałam informacje to odpisali mi na mail.
Macie już jakieś sygnały kiedy mógłby się odbyć drugi odbiór?
Czy ktoś z Was zgłaszał (bądź będzie to robił) jakieś usterki w częściach wspólnych?
Czy ktoś z Was zgłaszał (bądź będzie to robił) jakieś usterki w częściach wspólnych?
ATM ja idę we wtorek. Dostałam w środę mail, że usterki są naprawione i zapraszają na kolejny odbiór. Zadzwoniłam i ustaliliśmy termin. Poprawek do części wspólnych nie zastanawiam się też czy powinnam uzbroić się w dodatkowe sprzęty czy tym razem wprawne oko wystarczy...
Ja też idę w przyszłym tygodniu, dostałem informację, że poprawione jest wszystko, co miało iść do poprawy, mam nadzieję (choć nie pewność), że tym razem uda mi się odebrać klucze
Będę dawał znać na pewno, jak poszło 
K.L.U.C.Z.E_O.D.E.B.R.A.N.E

Gratulacje!!!ATM pisze:K.L.U.C.Z.E_O.D.E.B.R.A.N.E![]()
![]()
![]()
@ATM opowiedz coś więcej, bo rozumiem, że to był Twój drugi odbiór
Miałeś też problem z krzywymi sufitami i poradzili sobie z tym
Napisz coś więcej 
Dziękujemy
Generalnie sprawa wyglądała tak że ciśnienia na odbior nie mieliśmy.. Ale ostatecznie nierówność sufitu która byla w narożniku jednego z pokoi została przez nas zbagatelizowana bo zmieniła nam się nieco koncepcja wykończenia mieszkania. Poza tym zgłoszone usterki zostały poprawione i jesteśmy zadowoleni

Generalnie sprawa wyglądała tak że ciśnienia na odbior nie mieliśmy.. Ale ostatecznie nierówność sufitu która byla w narożniku jednego z pokoi została przez nas zbagatelizowana bo zmieniła nam się nieco koncepcja wykończenia mieszkania. Poza tym zgłoszone usterki zostały poprawione i jesteśmy zadowoleni
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”