Nielegalne wysypisko śmieci w Krakowie na miejskiej działce
Re: Chaszcze przed Orlińskiego 4
Fajnie Staś, że się tym zajałeś.
Ostatnio przechodziłam obok tych chaszczy - to jakaś makabra dla całej okolicy, nie tylko dla Orlinskiego 4.
Ostatnio przechodziłam obok tych chaszczy - to jakaś makabra dla całej okolicy, nie tylko dla Orlinskiego 4.
Re: Nielegalne wysypisko śmieci w Krakowie na miejskiej działce
przecież niedaleko jest MPO i darmowa lamusownia... :/
Jakby coś, to wrzuciłem post na Facebooku 
https://www.facebook.com/noweczyzyny/po ... 1867651369
Można go udostępniać na stronach miejskich jednostek takich, jak Straż Miejska, czy strona prezydenta Krakowa, albo strony miejskich jednostek odpowiadających za utrzymanie czystości. Wbrew pozorom, czasem ktoś zwraca uwagę na to, co się dzieje na Facebooku
Teraz trochę kiepski czas na to, bo już chyba wszyscy myślą o świętach, ale możemy też powtórzyć taką akcje w nowym roku 

https://www.facebook.com/noweczyzyny/po ... 1867651369
Można go udostępniać na stronach miejskich jednostek takich, jak Straż Miejska, czy strona prezydenta Krakowa, albo strony miejskich jednostek odpowiadających za utrzymanie czystości. Wbrew pozorom, czasem ktoś zwraca uwagę na to, co się dzieje na Facebooku

Dziś bałagan jest, jaki był. Nic się nie zmieniło.
cześć, zmieniło się coś na na działce przed Orlińskiego 4? Był ktoś, sprawdził? Proszę o info, jeśli nie została uporządkowana.
A może wszyscy mieszkańcy posprzątają wspólnie ten teren w czynie społecznym? 

Epoki Ci się pomyliły.
Ja byłem w zeszłym tygodniu i stan bez zmian, trzeba ponowić akcję.
Ja byłem w zeszłym tygodniu i stan bez zmian, trzeba ponowić akcję.
Czy jest już jakiś zarządca na O4?
niech zacznie już pracować, i się niech wykaże. Może jakieś pismo do budimexu oraz właściciela działki?
w końcu kase pewnie już za zarządzanie pobiera...
niech zacznie już pracować, i się niech wykaże. Może jakieś pismo do budimexu oraz właściciela działki?
w końcu kase pewnie już za zarządzanie pobiera...
Nie ma, zarządca będzie jak mieszkańcy przejmą mieszkania. Na razie to teren budowy.
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”