Z rzeczy, które mi się nie podobały zdecydowanie plac zabaw - straszna burza, tym bardziej że chyba będzie tam sporo dzieci, przynajmniej sądząc po zwiedzających dzisiaj mieszkania. W tej budzie dla psa się nie pomieszczą

Kala pisze:Hej. Mieszkania dostępne w dni otwarte to tylko klatka B mieszkania na 1 piętrze 87, 89, 92(...)
maniekmal pisze:Kala pisze:Hej. Mieszkania dostępne w dni otwarte to tylko klatka B mieszkania na 1 piętrze 87, 89, 92(...)
a mogłabyś napisać jakich rozmiarów te mieszkania ? bo jak byłem na dniach otwartych w A4 to były same mniejsze, a interesują mnie raczej te większe.
maniekmal pisze:dzięki wielkie. Czyli chyba przed odbiorem jeszcze nie zobaczę na żadnych dniach otwartych odpowiednika mojego mieszkania
maniekmal pisze:dzięki wielkie. Czyli chyba przed odbiorem jeszcze nie zobaczę na żadnych dniach otwartych odpowiednika mojego mieszkania
maniekmal pisze: a mogłabyś napisać jakich rozmiarów te mieszkania ? bo jak byłem na dniach otwartych w A4 to były same mniejsze, a interesują mnie raczej te większe.
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość