z portalu klienta z dnia 2016-01-20 Informujemy, że stan zaawansowania inwestycji Osiedle Nowe Czyżyny - ul.Orlińskiego 4 na dzień 30.12.2015 r wynosi 100%.
To chyba czas najwyższy będzie zamykać ten temat Dorzucam jeszcze kilka zdjęć poniżej, może trochę uzupełnią tekst ze strony o tym, jak przebiega kończenie budowy Orlińskiego 4. Ciekawe kiedy i komu uda się wejść do środka, może już niedługo zdejmą tam to ogrodzenie i będzie można zobaczyć wszystko z bliska
Swoją drogą, to nie macie wrażenia, że pod chodnikiem (mniej więcej od wysokości pomieszczenia śmietnika) przebiega rura z ciepłą wodą zasilającą blok, dzięki czemu mamy podgrzewany chodnik Mała rzecz, ale w zasadzie dlaczego nie
Wydaje mi się że Budimex trochę za nisko umiejscowil nr bloku . Na innych blokach jest wyżej . . . Gdzieś na wysokości 1piętra Będa niszczyć i demolowac skoro można dostać go ręką a w dodatku wystaje poza obrys budynku a nocy będzie podświetlany . . . Ten biały numer wogole nie jest widoczny na tle jasnej ściany. Lepiej troszkę wyżej na tym ciemniejszym polu idealnie by pasowal Może jeszcze Budimex to zmieni . . .
Z tego co udało mi się dowiedzieć to nie ma możliwości wejść do mieszkań wcześniej niż będą odbiory. Jak z budynkiem nie wiem ale raczej też dopiero jak zaczną się odbiory mieszkań wówczas otworzą budynek
Wygląda faktycznie nieźle Ciekawe czy tu pierwsze mieszkania w takim stanie, czy już raczej ostatnie, wolałbym tą drugą opcję No i jest parking dla rowerów, bardzo dobrze