Witam przyszłych sąsiadów.
Mieszkanie w klatce B, 7 piętro.
Pozdrawiam.
No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
Re: No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
No to w takim razie witam sąsiada "drzwi w drzwi", jeśli dobrze pójdzie, to pewnie będziemy spotykać się na korytarzu 

Przenoszę w odpowiednie miejsce 

agaga pisze:Mieszkam w tym momencie na os. Dywizjonu 303 w bloku nr 5 i kupiłam mieszkanie w O4 na 7 pietrze od strony zachodniej. Hałas od ulicy nie jest wcale tragiczny, ale za to widok - zwłaszcza przy pięknej pogodzie jest niesamowitydlatego szczerze gratuluję przyszłym sąsiadom, którzy wybrali mieszkania na wysokich piętrach z widokiem właśnie na zachód - nie pożałujecie tej decyzji
kuba pisze:Witamy kolejna osobe z naszego nowego apartemantowca
Witaj @agaga 
No to miód na moje serce, bo sam kupiłem mieszkanie na 7 piętrze od zachodu właśnie dlatego, że pomimo świadomości tego, że będzie głośno, liczyłem na niezły widok i to, że nikt mi nie będzie zaglądał do okna
W której klatce będzie Cię można zwykle spotkać? Mnie zazwyczaj w B, jeśli dobrze wszystko pójdzie
No i jeszcze mam nadzieję, że mieszkanie będzie jasne, zwłaszcza kiedy będę wracał z pracy koło 17-18.

agaga pisze: Hałas od ulicy nie jest wcale tragiczny, ale za to widok - zwłaszcza przy pięknej pogodzie jest niesamowity
No to miód na moje serce, bo sam kupiłem mieszkanie na 7 piętrze od zachodu właśnie dlatego, że pomimo świadomości tego, że będzie głośno, liczyłem na niezły widok i to, że nikt mi nie będzie zaglądał do okna

Cześć
ja również klatka B, mieszkanie 138. A co do ilości promieni słonecznych, to możesz być spokojny - mieszkania od zachodu są długo doświetlone, w lecie nawet o 17 można się poopalać na balkonie, no i oszczędność prądu gwarantowana 

Agaga to będziemy sąsiadami przez ścianę
U mnie nr 137

U mnie nr 137
Cześć Sąsiedzi!
Trochę późno ale w końcu udało mi się tutaj zarejestrować. Miło Was poznać, co prawda wirtualnie, ale mam nadzieję, że będzie też okazja w "realu".
Ja będę mieszkała w klatce A na 7. piętrze.
Pozdrawiam!
Trochę późno ale w końcu udało mi się tutaj zarejestrować. Miło Was poznać, co prawda wirtualnie, ale mam nadzieję, że będzie też okazja w "realu".
Ja będę mieszkała w klatce A na 7. piętrze.
Pozdrawiam!

@AnCa no to witam sąsiadke z piętra. A na którą stronę masz okna ? 

Witam, ja kupiłam mieszkanie w klatce A, 4 piętro widok z okna na Orlinskiego 6 

Witamy witamy, ja poszukuje właściciela mieszkania o numerze projektowym M125, proszę o kontakt na "priv", dzięki.
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”