Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 4 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
gucio

Re: Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach

Postautor: gucio » 18 lis 2015, 11:56

sunder pisze:U mnie chyba na scianie jak na projekcie

Bez tytułu.jpg

No to sunder "puszke" bedziesz mial z boku a nie na scianie obok ani za drzwiami wiec takie cos mozesz ukryc spokojnie pod szafka ktora tam napewno bedziesz chcial zabudowac a powiedz jak maja schowac ja Ci ktorzy beda ja mieli na scianie tuz za dzwiami ktore beda w to uderzaly za kazdym otwarciem albo jeszcze lepiej na scianie ktora bedziesz widzial wchodzac po otwarciu drzwi? :D
Nie znam innych rozkladow mieszkan ale mam nadzieje ze takiej sytuacji nie bedzie ;)

maks

Postautor: maks » 18 lis 2015, 15:05

kasiczekk pisze:Ludzie błagam opanujcie sie, doszukujecie sie dziury w całym, piszecie o fuszerkach, taniosci, ze judasza nie ma.... naprawde?

No nie ma Judasza, zdradził Jezusa i nie ma... chodzi o to że BDX oszczędza na takich pierdołach, zamiast trzymać jakiś standard, potem każdy będzie miał inny wizjer, na innej wysokości :lol: Co lepiej nie pisać i potem przyjąć to co łaskawie dadzą??? k... za darmo nie dają...

KOSMO

Postautor: KOSMO » 18 lis 2015, 16:05

maks pisze: k... za darmo nie dają...

maks ma rację, trzeba się upominać o swoje
w prospekcie jest napisane: drzwi: wejściowe do mieszkań - jednoskrzydłowe, antywłamaniowe, ze stalową ościeżnicą,
czyli zbyt ogólnie w tym temacie. W Avia 4 nie dali judasza, na orlińskiego dodatkowo nie dadzą klamek i zamków, bo taniej sprzedawali.

jasiek

Postautor: jasiek » 18 lis 2015, 16:20

O tym judaszu tylko wspomniałam.. nie przypuszczałam, że wywoła to takie poruszenie biorąc pod uwagę, że jest mi to obojętne czy on tam będzie czy nie :roll:

kasiczekk

Postautor: kasiczekk » 18 lis 2015, 16:33

moim zdaniem wielu z Was wyolbrzymia niektore rzeczy, ceny mieszkań byly bardzo atrakcyjne (róznice na rynku ok 50 tys na moim metrazu) wiec pewne rzeczy moznaby było przemilczec ;)

wojtekf

Postautor: wojtekf » 18 lis 2015, 16:39

Po pierwsze na AVII drzwi są z wizjerem. Po drugie na stronie Gerdy piszą że każde drzwi mają w zestawie wizjer, a po trzecie klamki, zamki, i wizjer przychodzą luzem w paczce, więc zapewne zdjęcie było zrobione przed dokonaniem pełnego montażu drzwi. Tyle w temacie i opanujcie się trochę :)

iti

Postautor: iti » 18 lis 2015, 21:20

Zgadzam się z @wojtekf, że nie ma się co gorączkować, a i Jego tłumaczenie do mnie trafia. Zobaczymy, być może wizjer faktycznie zostanie dodany do drzwi i wszystko będzie ok. Co do skrzynek, to faktycznie pewnie lepiej byłoby gdyby były w ścianie, no ale dajcie spokój, po pierwsze plany można sobie było wcześniej pooglądać, a po drugie, czy przez tą skrzynkę zrezygnowalibyście z kupna mieszkania :?: ;) Ja osobiście raczej nie, chyba uda mi się obok skrzynki zmieścić wieszak za drzwiami ;)

tomek o4 IIIP

Postautor: tomek o4 IIIP » 18 lis 2015, 22:42

Witam
gdy doliczymy 1600 zl na metrze różnicy u innego dewelopera to w przypadku mieszkania 50 metrów to mamy 80 tys w kieszeni,mysle ze za takie pieniadze mozemy zmienic drzwi na drzwi z wizjerem (judaszem),możemy ukryć w ścianie skrzynkę ,możemy wykończyć całe mieszkanie..ludzie o co Wam chodzi......................?

jasiek

Postautor: jasiek » 18 lis 2015, 23:12

Tak - bede wymieniać drzwi :lol:
Boże nie przypuszczałam, że taka afera sie zrobi o głupiego judasza!! Bo sobie oglądałam zdjęcia i wspomniałam na forum, ze zauwazylam ze go nie ma :shock: Juz nie robcie ze mnie jakiejs glupiej.. :x

tomek o4 IIIP

Postautor: tomek o4 IIIP » 18 lis 2015, 23:44

kupie wyrzynarkę i wytnę dziure na judasza każdemu
kto zechce:-)

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”