. pisze:Do AdamS
Zniżę się do Twojego poziomu żebyś zrozumiał.
Gówno mnie obchodzi czego się spodziewałeś. Obowiązują pewne prawa i zasady budynków wielorodzinnych, przeciw pożarowe etc. Ty pracujesz po nocach robolu Twój wybór ale w bloku obowiązuje cisza nocna, przed blokiem zasady parkowania, a na trawniku nie wolno srać psom. Chcesz żyć w innych zasadach przeprowadź się do Afryki albo Azji.
Ja w każdym razie jak mi ktoś zbudzi śpiące dziecko albo zaparkuje przed moim oknem na miejscu w którym nie wolno to będę natychmiast wzywał staż miejską i policję a jak się komuś to nie podoba to niech wypier... gdzie indziej mieszkać.
Myśle, że nie musiałeś się zniżać do tego poziomu, ty na takim poziomie żyjesz i chcesz żyć dalej. Ja w żaden sposób cię nie obrażam pisząc, że jestes prostakiem a za takiego cię w tej chwili mam, ale ty od razu wiesz kim jestem, bo pracuje w nocy i jestem robolem. Sądze, ze to ty masz bliżej ze swoją mentalnością i głowa do Afryki czy Azji chociaż zapewne tam nigdy nie byłeś (moge się mylić bo cie nie znam) a z góry wiesz jak wyglada tamtejsza kultura zachowań i obyczajów.
Przeczytaj ze zrozumieniem to co napisałem, to może dojdziesz do wniosku, że również nie jestem za łamaniem prawa i utrudnianiem czyjegoś życia. Tym bardziej, że wybrałem mieszkanie w bloku.