Deweloper Budimex wykańcza wnętrza mieszkań Orlińskiego 4
Re: Deweloper Budimex wykańcza wnętrza mieszkań Orlińskiego 4
Tak to wiem, ale niektórzy po odbiorze technicznym (inni deweloperzy) mogli wejsc i robic remont czyli jakby miec odebrane miesizkanie w lutym to mozna by bylo juz zaczac 

Deweloper rozczarowuje..a na poczatku nie moglem sie nachwalic
Nowych zdjec z realizacji inwestycji na stronie BDX nie ma bo:
1. Zepsul sie aparat i trzeba zrobic zrzutke
2. Nie ma czym sie chwalic, w budynku obraz nedzy i rozpaczy, lepiej nie pokazywac i nie psuc wizerunku lidera branzy
3. Jak nie pokazemy stanu zaawansowania prac to Klienci przestana marudzic ze sa opoznienia
4. Mieszkania sprzedane, nie musimy sie starac i dbac o klienta.
Ta inwestycja nigdy nie byla i nie bedzie anonimowa, cala otoczka z nia zwiazana bedzie miala wplyw na wizerunek firmy. Jesli ktos nie poradzi sobie z mieszkaniowka to sorry wielkie, ponizej tego poziomu pozostaja juz tylko domki jednorodzinne i wiaty przystankowe. (Trzymam wiec kciuki za KB i PM-a)

Nowych zdjec z realizacji inwestycji na stronie BDX nie ma bo:
1. Zepsul sie aparat i trzeba zrobic zrzutke
2. Nie ma czym sie chwalic, w budynku obraz nedzy i rozpaczy, lepiej nie pokazywac i nie psuc wizerunku lidera branzy
3. Jak nie pokazemy stanu zaawansowania prac to Klienci przestana marudzic ze sa opoznienia
4. Mieszkania sprzedane, nie musimy sie starac i dbac o klienta.
Ta inwestycja nigdy nie byla i nie bedzie anonimowa, cala otoczka z nia zwiazana bedzie miala wplyw na wizerunek firmy. Jesli ktos nie poradzi sobie z mieszkaniowka to sorry wielkie, ponizej tego poziomu pozostaja juz tylko domki jednorodzinne i wiaty przystankowe. (Trzymam wiec kciuki za KB i PM-a)

ciekawi mnie skad te opoznienia, pogoda jest, transze ida, nie rozumiem. Szkoda tylko ze buduja inne inwestycje a nasza jak dobrze ruszyla to teraz stoi, na Orlinskiego 6 już okna wstawiaja a o ile wiekszy jest ten blok ;(
Ja mam nadzieje ze to opóźnienie na stronie jest spowodowane po prostu tym ze nie trzymają się harmonogramu.
Chodzi mi o to ze trzyma ich po prostu coś co miało być zrobione przy 75% i nie mogą napisać ze maja więcej zrobione.
A np robi teraz elewacje budynku która miała być robiona przy 90%
Chodzi mi o to ze trzyma ich po prostu coś co miało być zrobione przy 75% i nie mogą napisać ze maja więcej zrobione.
A np robi teraz elewacje budynku która miała być robiona przy 90%
nowe zdjecia sa na stronie bdx
Potwierdzam, wygląda na to, że postępy są i niektóre mieszkania, to już są prawie wykończone 

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”