Skoro juz jest tyle sporów i narzekania to moze być różnie..
Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach
Re: Budimex wykańcza nowe mieszkania na Orlińskiego 4 w Czyżynach
Ja tylko mam nadzieje, ze będzie sie tam dobrze mieszkać i ze będą fajni ludzie po sąsiedzku
reszta jest mało ważna!
Bo nie potrzebnie sie jest nakrecac. Kazdy widzi jakie sa mieszkania. A co do sporów to wyciagnie sie litra i nie bedzie zadnych 
Budimex wykańcza nowe mieszkania i części wspólne na Orlińskiego 4
Co myślicie o takich płytkach na schodach
Mnie nawet się podobają
No a na stronie Budimexu pojawiły się nowe zdjęcia przedstawiające, jak idą prace na inwestycji Orlińskiego 4 od Budimexu
Jak Wam się podobają. Jak myślicie, na jednym z tych zdjęć widać wizjer w drzwiach

Prędzej miejsce na numer mieszkania 
biorąc pod uwagę to co widać na zdjęciach ,pytanie do fachowców , oddadzą to do konca grudnia ?
pozdr.
pozdr.
Mnie się podoba, jest ok

@zagi a czy to co widzisz na zdjęciach mówi ci na którym piętrze są z płytkami ? Hmm
Zapewne na parterze
Pewnie będzie tak, że w umowie czas do 23 grudnia, wpis wtedy pewnie będzie ale oni dalej będą robić i skończą kilka tyg przed naszymi odbiorami. Wg mnie jest sporo do zrobienia jeszcze.
Myślę że zrobią minimum do czego ich zobowiązuje oddanie budynku i terminu dotrzymają. Jednak potem będą jeszcze poprawki, niedoróbki oraz inne usterki przy których będą pracowali jakiś czas...
@wojtku
jako laik w tej dziedzinie zakładam , że prace trwające wewnątrz budynku mają swoja kolejność i na podstawie tych kilkudziesieciu zdjęć z listopada budowlańcy mogą stwierdzić na jakim etapie się znajdują. Chyba , ze jest tak , ze Panowie majstrzy Miecio i Zbycho z brygadą bdx jak przyjdą rano do roboty to a to płytki położą a to okna wstawią a to cos przy balkonie porobią, a to jeszcze co innego wymyślą... zależy jaki mają nastrój.
Na potrzeby tej dyskusji załózmy , ze plytki są na parterze
pozdr.
jako laik w tej dziedzinie zakładam , że prace trwające wewnątrz budynku mają swoja kolejność i na podstawie tych kilkudziesieciu zdjęć z listopada budowlańcy mogą stwierdzić na jakim etapie się znajdują. Chyba , ze jest tak , ze Panowie majstrzy Miecio i Zbycho z brygadą bdx jak przyjdą rano do roboty to a to płytki położą a to okna wstawią a to cos przy balkonie porobią, a to jeszcze co innego wymyślą... zależy jaki mają nastrój.
Na potrzeby tej dyskusji załózmy , ze plytki są na parterze
pozdr.
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”