Ja tylko mam nadzieje, ze będzie sie tam dobrze mieszkać i ze będą fajni ludzie po sąsiedzku reszta jest mało ważna! Skoro juz jest tyle sporów i narzekania to moze być różnie..
Co myślicie o takich płytkach na schodach Mnie nawet się podobają No a na stronie Budimexu pojawiły się nowe zdjęcia przedstawiające, jak idą prace na inwestycji Orlińskiego 4 od Budimexu Jak Wam się podobają. Jak myślicie, na jednym z tych zdjęć widać wizjer w drzwiach
Zapewne na parterze Pewnie będzie tak, że w umowie czas do 23 grudnia, wpis wtedy pewnie będzie ale oni dalej będą robić i skończą kilka tyg przed naszymi odbiorami. Wg mnie jest sporo do zrobienia jeszcze.
Myślę że zrobią minimum do czego ich zobowiązuje oddanie budynku i terminu dotrzymają. Jednak potem będą jeszcze poprawki, niedoróbki oraz inne usterki przy których będą pracowali jakiś czas...
@wojtku jako laik w tej dziedzinie zakładam , że prace trwające wewnątrz budynku mają swoja kolejność i na podstawie tych kilkudziesieciu zdjęć z listopada budowlańcy mogą stwierdzić na jakim etapie się znajdują. Chyba , ze jest tak , ze Panowie majstrzy Miecio i Zbycho z brygadą bdx jak przyjdą rano do roboty to a to płytki położą a to okna wstawią a to cos przy balkonie porobią, a to jeszcze co innego wymyślą... zależy jaki mają nastrój. Na potrzeby tej dyskusji załózmy , ze plytki są na parterze pozdr.