No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
Re: No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
No to mamy kolejną osobę. A orientujesz się może, jak idzie tam to podpisywanie umów? Ciekawe czy jeszcze gdyby się tam ustawić w jakiejś kolejce, to czy dałoby się przy Orlińskiego 4 kupić jeszcze jakieś mieszkanie.
Witam przyszłych sąsiadów. Jak wszystko pójdzie sprawnie i zgodnie z planem to zamieszkamy razem z wami w bloku na Orlińskiego 4 - mieszkanie z oknami na wschód.
Z ostatnich informacji z Budimexu wszystkie mieszkania na Orlińskiego 4 sprzedane (zarezerwowane lub po umowie deweloperskiej), w bloku nr 6 zostało 8 wolnych mieszkań.
Z ostatnich informacji z Budimexu wszystkie mieszkania na Orlińskiego 4 sprzedane (zarezerwowane lub po umowie deweloperskiej), w bloku nr 6 zostało 8 wolnych mieszkań.
iti pisze:No to mamy kolejną osobę. A orientujesz się może, jak idzie tam to podpisywanie umów? Ciekawe czy jeszcze gdyby się tam ustawić w jakiejś kolejce, to czy dałoby się przy Orlińskiego 4 kupić jeszcze jakieś mieszkanie.
Obstawiam ze jak ktos kredytu nie dostanie to osoba z kolejki dostanie takie mieszkanie, i tak w kolko, być może nawet po wybudowaniu bloku jakieś mieszkania bedą dostępne, chociaż patrząc na cenę za m2 może sie tak nie zdarzyć.
Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką która była w budimexie i babeczka powiedziała jej że mieszkań przy Orlińskiego 4 już nie ma a przy Orlińskiego 6 zostały 3 natomiast weszła teraz do sprzedaży AVIA V (na stronie omyłkowo opisana AVIA IV ) i tam już jest drozej. Mieszkania za 4900m2 te co ich interesują czykli te 35-40m2 więc u Nas się opłaciło 

Avia IV czyli czwarty etap budowy osiedla Avia czyli dobrze jest napisane 

hmmmm to ja nie rozumiem sprzedają jako AVIA V a na stronie piszą AVIA IV?
Też widziałem, że na stronie pojawił się kolejny budynek. Zastanawia mnie tylko to, dlaczego na Orlińskiego 4 nadal jest ileś tam mieszkań pokazanych na stronie. Niby nie ma już w tych budynkach żadnych wolnych, ale tam wciąż wiszą. Może na nie nie ma jeszcze podpisanych umów deweloperskich? Z drugiej strony, w księdze wieczystej dla tej nieruchomości jest wpisanych jak na razie niecałych 40 nabywców.
Kala pisze:hmmmm to ja nie rozumiem sprzedają jako AVIA V a na stronie piszą AVIA IV?
No cóż, współczuje...

Ale po części możesz mieć rację, bo rozpoczynają sprzedaż IV etapu inwestycji w którym będą dwa budynki AVIA IV i AVIA V - informacja do potwierdzenia u sprzedawcy w budimexie
no i miałam rację
na stronie jest bląd odbierałam dzisiaj w budimexie umowę wierzytelności i zapytałam o nową budowę bloku AVIA i na srtornie jest błąd
to jest AVIA V i nie jest wpisane etapem tak jak napisałeś 
michalb a czego współczujesz?

michalb a czego współczujesz?
Witam przyszłych sąsiadów 
Umowa kredytowa podpisana, 1 transza wpłynęła do budimeksu
to teraz
niech się mury pną do góry ..

Umowa kredytowa podpisana, 1 transza wpłynęła do budimeksu
to teraz
niech się mury pną do góry ..

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”