No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
Są tu jeszcze inni mieszkańcy inwestycji przy Orlińskiego 4 budowanej w Czyżynach? Ja co prawda jeszcze umowy deweloperskiej nie podpisałem, ale wszystko na to wskazuje, że kiedyś ten budynek stanie się i moim domem. Co o nim myślicie? Ciekawe jakie będziemy mieć sąsiedztwo 

Re: No dobrze, kto będzie mieszkał przy Orlińskiego 4
Ja puki co mam podpisaną tylko umowę rezerwacyjną
Nie ważne jaki jest budynek ważne żeby sąsiedzi byli normalni 

My też mamy umowę rezerwacyjną i wszystko wskazuje na to że podpiszemy deweloperską
więc tak jak wojtekf "waże by sąsiedzi byli normalni" które piętra zasiedlacie? my 6 

A jest już ktoś umówiony na podpisywanie umowy deweloperskiej? Zastanawiam się czy to w ogóle już ruszyło. W zasadzie chyba dopiero wtedy będzie się można poczuć pewniej z tym wszystkim. Jeśli chodzi o piętra, to o ile wszystko pójdzie tak, jakbym sobie tego życzył, ja znajdę się na ostatnim, czyli 7.
iti no umowy deweloperskie koło 23 lipca zaczynają ruszać bynajmniej moja znajoma tak jest umówiona i to w budimexie podpisujesz 

O proszę, dzięki za informację, czyli pewnie jednak minie więcej czasu niż te dwa tygodnie, o których była mowa przy okazji podpisywania umów rezerwacyjnych.
A podpisywanie w Budimexie, czyli gdzie? Nie w tym biurze przy Stella-Sawickiego?
A podpisywanie w Budimexie, czyli gdzie? Nie w tym biurze przy Stella-Sawickiego?
tak tam na Stellaiti pisze:A podpisywanie w Budimexie, czyli gdzie? Nie w tym biurze przy Stella-Sawickiego?

Co do pietra, o ile wszystko pójdzie dobrze to my będziemy na 7 mieszkać 

Z tego co mi wiadomo, jak wszystko dobrze się ułoży, to też będę mieszkał na ostatnim piętrze
Swoją drogą dowiadywałem się już trochę o sprawy związane z dachem itp., ale o tym wrzucę więcej w przeznaczonym na to temacie 

Kala pisze:tak tam na Stellaiti pisze:A podpisywanie w Budimexie, czyli gdzie? Nie w tym biurze przy Stella-Sawickiego?Ja dziisaj muszę podjechać jeszcze raz bo babeczka kilka błędów popełniła ehhhh.... warto posprawdzać wszystko 3 razy...
Kala napisz jakich błędów się dopatrzyłaś może i w naszych umowach też są

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”