dzisiaj przechodząc w pobliżu naszego bloku zauważyłem że montowane są rusztowania więc najprawdopodobniej zaczną się prace elewacyjne:-) niestety nie udokumentowałem tego faktu bo nie wziąłem telefonu...
Montowanie rusztowań na budynku Orlińskiego 4
-
tomek o4 IIIP
Montowanie rusztowań na budynku Orlińskiego 4
Witam
dzisiaj przechodząc w pobliżu naszego bloku zauważyłem że montowane są rusztowania więc najprawdopodobniej zaczną się prace elewacyjne:-) niestety nie udokumentowałem tego faktu bo nie wziąłem telefonu...
Ostatnio zmieniony 09 lip 2015, 18:54 przez slwk, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: W temacie było, że od strony półonocnej, ale chyba nie ma sensu zakładać odrębnego tematu dla każdej z wystaw ;)
Powód: W temacie było, że od strony półonocnej, ale chyba nie ma sensu zakładać odrębnego tematu dla każdej z wystaw ;)
Re: Montowanie rusztowań na budynku Orlińskiego 4
To dobre wiadomości przynosisz, dzięki
Czas najwyższy, żeby zabrali się za ocieplanie i elewację 
A tu jeszcze kilka zdjęć, na których faktycznie widać stawiane rusztowanie. Wygląda na to, że lada chwila ruszą prace przy tworzeniu elewacji inwestycji Orlińskiego 4. Ciekawe jak to finalnie będzie się prezentowało, być może już wkrótce się przekonamy 

To ja dorzuce zdjęcia w świetle dziennym 

Dzięki @wojtekf za relację, faktycznie w ciągu dnia nieźle to wszystko wygląda, nawet lepiej niż w nocy
Swoją drogą z tego co widzę, to miałeś niezły spacer po okolicach placów budów. Czyli niedzielna kontrola stanu zaawansowania prac 
@iti zgadza się
taki spacerek z psem 
Przejeżdżałem dziś kolo Orlińskiego 4 i coś wydaje mi się ze zdemontowali rusztowanie 
Trohgal dobrzeCi się wydawało bo dzis przejezdzalam i miałam to samo wrażenie
widocznie tylko coś musieli z rusztowania zrobić (poprawic) a na elewację jeszcze za wczesnie.. 
Nowe rusztowanie
prawdopodobnie rozstawione jest pod montaż okien na klatce 

Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”