Faktycznie, wychodzi na to, że drzwi do mieszkań będziemy mieć na Orlińskiego rzeczywiście takie, jak na Avii, a to chyba dobra wiadomość, bo tamte prezentowały się dosyć solidnie A więcej zdjęć na stronie dewelopera
Właśnie też pomyślałam co jest w tej skrzynce, skoro bezpieczniki są wyżej.. Drzwi mi się podobają - wadą jak dla mnie jest to, że nie mają judasza albo jak kto woli wizjera Co do elewacji podoba mi się, mam nadzieję że razem z pozostałymi blokami stworzy ciekawą kompozycję. Ale dla mnie mało ważna jest elewacja, kolor schodów, drzwi do klatki czy tego jakie płytki są na klatce - byleby było schludnie
W skrzynce na dole macie przyłącza do internetu, kablówki itd. Nie podoba mi się że te skrzynki są odstające na AVI były schowane w ścianie :/. Nie ma ich też jak ukryć za bardzo bo w tamtą stronę otwierają się drzwi.
Te skrzynki to kolejne miejsce do ścierania kurzy A będąc poważną, dobrze, że wrzucili już zdjęcia takich elementów jak drzwi. Można dzięki temu zacząć powoli zastanawiać się nad kolorem podłogi. Choć dla mnie miłym zaskoczeniem są zamontowane gniazdka. Zawsze to kilka kosztów mniej.