Garaż podziemny 50 tys czy miejsce postojowe pod blokiem 24,6 tys - co wybrać?
Taki dylemat jak w temacie. Może wcale nie kupować? Mam info że w garażu podziemnym sprzedało się raptem kilka miejsc, podobnie pewnie będzie w innych inwestycjach, o zgrozo gdzie tyle aut się podzieje? 

Re: Garaż podziemny 50 tys czy miejsce postojowe pod blokiem 24,6 tys - co wybrać?
Jak wszystkie bloki się wybudują to wtedy ludzie się obudzą:P
Re: Garaż podziemny 50 tys czy miejsce postojowe pod blokiem 24,6 tys - co wybrać?
Garaż 50 tys, 25 miejsce, nowa fabia 40 co wybrać 

Szkoda nową fabią parkować tak byle gdzie 

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć w jakim stopniu zaawansowania budowy pojawiły się do sprzedania miejsca parkingowe na zewnątrz? Gdyż w tym momencie np. na inwestycji O5 są dostępne do kupna jedynie miejsca w garażu
Tomi w O4 można było od razu rezerwować miejsca przed blokiem... Może to taki chwyt żeby się miejsca w garażu najpierw sprzedały...?
Ja uważam, ze te ceny są z kosmosu i moglibyśmy z mężem przeznaczyć ja np na wykończeniówkę ale myśląc co tam się będzie działo jesli będą oddawane kolejne bloki to aż strach pomyśleć i pewnie często będą nieprzyjemności miedzy sąsiadami bo zacznie się stawanie wzdłuż bloku i blokowanie miejsc i przejazdu. Dlatego woleliśmy wydać ta kasę (mimo ze wartosc naszego auta aktualnie jest nizsza niz cena miejsca)i miec święty spokój niż potem krążyć po powrocie z pracy przez pól godziny w poszukiwaniu miejsca. Ale każdy robi to co chce i co uważa za słuszne
Tu nie ma co dyskutować bo i tak zdań jest tyle ile ludzi 

Zgadzam się, że ceny są kosmiczne, ale biorąc pod uwagę fakt że przy ul.Orlińskiego większość (jak nie wszystkie) miejsca mają być dla inwalidów, to ile realnie tak naprawdę będzie miejsc niewykupionych? Bardzo mało
My kupowaliśmy mieszkanie w czerwcu'15 i na Avii nie było już żadnych wolnych miejsc zewnętrznych

My kupowaliśmy mieszkanie w czerwcu'15 i na Avii nie było już żadnych wolnych miejsc zewnętrznych

Jeśli chodzi o miejsca parkingowe na osiedlu, to jest jeszcze jedno miejsce, zobaczcie sobie jak wygląda mapa osiedla nowe Czyżyny, to jest jeszcze spory kawałek terenu przed Orlińskiego 3 i Orlińskiego 5, jak na razie jest tam szara plama... Jak myślicie, co tam w przyszłości powstanie
Ja obstawiam, że kolejny parking 

Myślę że parking również, to byłoby narozsądniejsze
Wróć do „Orlińskiego 4 (etap I) – forum mieszkańców budynku”