Rysunek techniczny mieszkania po obmiarach geodezyjnych w Orlińskiego 6

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 6 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Kate

Rysunek techniczny mieszkania po obmiarach geodezyjnych w Orlińskiego 6

Postautor: Kate » 08 lip 2016, 19:20

Tak z ciekawości...czy ktoś z Was może pisał do budimexu o rysunek techniczny mieszkania po obmiarach geodezyjnych? Chciałabym taki dostać, a tak naprawdę nie wiem czy to nie za szybko (w sensie czy mają już takie przygotowane itd.). Czy ktoś mógłby podzielić się informacjami na ten temat? ;)

Feelip

Re: Rysunek techniczny mieszkania po obmiarach geodezyjnych w Orlińskiego 6

Postautor: Feelip » 09 lip 2016, 11:11

Kate pisze:Tak z ciekawości...czy ktoś z Was może pisał do budimexu o rysunek techniczny mieszkania po obmiarach geodezyjnych? Chciałabym taki dostać, a tak naprawdę nie wiem czy to nie za szybko (w sensie czy mają już takie przygotowane itd.). Czy ktoś mógłby podzielić się informacjami na ten temat? ;)

Tak, informują ze przekazą w trakcie odbioru lokalu ;D

Kate

Postautor: Kate » 10 lip 2016, 16:13

Feelip dzięki za odpowiedź :] ja też pisałam do budimexu, ale nie dostałam jak dotąd żadnej odpowiedzi, ale przynajmniej wiem, czego się spodziewać ;)

kamyk-333

Postautor: kamyk-333 » 13 lip 2016, 2:33

Mnie dziś Pani z Budimex powiedziała że dostaniemy rysunkami na maila i że właśnie są robione. Natomiast co do odbiorów to powiedziała że wrzesień i że muszą skończyć do 3 października. I dowiedziałam się że przed odbiorem nie można obejrzeć mieszkania Niestety...

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”