Anna pisze:Bx zgodnie z prawem wyznaczył wymagane prawem miejsca i to są te 95 + wszystkie płatne (to jest to co musiał), wiec nie wiem skąd to stwierdzenie, że nie działa zgodnie z prawem.
Na O4 byłam wczoraj, byłam w sobotę, jestem regularnie i poza opisanymi przeze mnie problemami nie stałam kilka minut do wyjazdu.
Owszem mylisz się. SM działa na wezwanie we wszystkich terenach miasta, bez znaczenia czy prywatne czy miejski, zachęcam do przeczytania uchwały SM.
I tez liczba 2100 miejsc jest całkowitą wartością wszystkich wymaganych miejsc w tym dla niepełnosprawnych.
Widzę, że nie ma tutaj ludzi chcących próbować rozwiązywać problemy tylko je tworzyć.
Żegnam Państwa!
Ja się z Panią całkowicie zgadzam, na forum już się zorientowałam wypowiadają się ludzie którzy zakupili miejsca i chyba jeszcze ich ta drakońska cena boli, ja nie kupiłam miejsca parkingowego bo wszystkie już były sprzedane myślę też szerzej gdyż będą mnie odwiedzać znajomi i rodzina którzy nie będą mieli gdzie zaparkować dziwne że o tym już nie myślą szczęśliwi mieszkańcy z zakupionymi miejscami albo o tym gdzie żona/mąż zaparkują bo na jedno mieszkanie można było zakupić 1 miejsce parkingowe co z osobami które mają 2 samochody proszę się wypowiedzieć! za 2 lata zmierzymy się z ogromnym problemem na naszym osiedlu mam nadzieje że się nie pozabijamy, bo dyskutować nie ma z kim!!! zamiast szukać rozwiązania dla wszystkich czytam totalnie nic nie wnoszące wypowiedzi innych mieszkańców;/;/