Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Budimex - Orlińskiego 6
Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Budimex - Orlińskiego 6
Ciekawe kiedy zrobią pomiary mieszkań. Ma ktoś wtyki i dowiedział się na kiedy planowane są odbiory?
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Budimex - Orlińskiego 6
Dostał już ktoś maila o planowanych odbiorach?
Niestety nikt nadal się nie odezwał.
Witam serdecznie.
Ja jakiś czas temu dzwoniłam do Pana z Warszawy który podobno najbardziej orientuje się w przeprowadzanych odbiorach i powiedział mi że trzeba przygotować się na połowę września ewentualnie październik.
Ja jakiś czas temu dzwoniłam do Pana z Warszawy który podobno najbardziej orientuje się w przeprowadzanych odbiorach i powiedział mi że trzeba przygotować się na połowę września ewentualnie październik.
Byliśmy ostatnio w biurze Budimexu i z tego co się dowiedzieliśmy, to budynek ma juz wszystkie formalne odbiory.
Teraz nastepuje sprawdzanie mieszkan i przygotowywanie ich na odbiory z nabywcami. Przypominam, ze finalny termin odbioru to 3 pazdziernik, wiec odbiory nie moga sie zaczac w pazdzierniku.
Pozdrawiam
Teraz nastepuje sprawdzanie mieszkan i przygotowywanie ich na odbiory z nabywcami. Przypominam, ze finalny termin odbioru to 3 pazdziernik, wiec odbiory nie moga sie zaczac w pazdzierniku.
Pozdrawiam
Luker10 pisze:Byliśmy ostatnio w biurze Budimexu i z tego co się dowiedzieliśmy, to budynek ma juz wszystkie formalne odbiory.
Pozdrawiam
Moga, za opoznienie w przekazaniu lokalu nic im nie grozi, zadna kara, co najwyzej utrata zaufania klientów
Mi ostatnio pan z bx powiedzial ze odbiory powinny byc we wrzesnie ze moge sie spokojnie nastawiac na polowe wrzesnia. Ostatnio troche "nielegalnie" ogladalem swoje mieszkanie i blok o6 i jest w pelni skonczony i nawet posprzatany 

@Rysiul4, a zdjęcia zrobiłeś
Bo nie widzę na forum
Jak wrażenie z oględzin nowego bloku w Czyżynach, czyli Orlińskiego 6, podoba się
Było coś, co zwróciło Twoją uwagę na tej inwestycji 

powiem szczerze ze nie robiłem zdjęć bo byłem tam, tak jak mówie nie do końca legalnie. Nakręciłem krótki filmik z mojego mieszkania żeby pokazać żonie. Ogólnie wygląda to całkiem nieźle. Wykończenie jak w O4. Schody na klatce troche brudne ale wiadomo, że łażą tam jeszcze robotnicy. Mieszkania wszystkie są otwarte, wizjery w drzwiach już są (wiem że dla niektórych to było ważne), ściany w mieszkaniach wyglądają całkiem ok, nic dużego nie rzuciło mi sie w oczy na minus raczej plusy ale fachowcem nie jestem 

czy BDX przewiduje dni otwarte w O6?
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”