A tym, którzy sugerują innym to, że są niespełna rozumu polecam przewertować słownik języka polskiego lub po prostu skorzystać z autokorekty:) i głowę zanurzyć w wiadrze dla ochłody
Saul pisze:Tak się składa, że mieszkam nad "podwórkiem" z grillem. Niejednokrotnie miałem pranie na balkonie i jak tylko widziałem, że coś się szykuje chowałem pranie do mieszkania. Dla mnie to nie problem i życzę grillowiczom smazcnego.
A tym, którzy sugerują innym to, że są niespełna rozumu polecam przewertować słownik języka polskiego lub po prostu skorzystać z autokorekty:) i głowę zanurzyć w wiadrze dla ochłody
Saul pisze:Tak się składa, że mieszkam nad "podwórkiem" z grillem. Niejednokrotnie miałem pranie na balkonie i jak tylko widziałem, że coś się szykuje chowałem pranie do mieszkania. Dla mnie to nie problem i życzę grillowiczom smazcnego.
morth pisze:Saul pisze:Tak się składa, że mieszkam nad "podwórkiem" z grillem. Niejednokrotnie miałem pranie na balkonie i jak tylko widziałem, że coś się szykuje chowałem pranie do mieszkania. Dla mnie to nie problem i życzę grillowiczom smazcnego.
No tak bo przecież każdy jak zrobi pranie będzie musiał je "pilnować", nie będzie mógł wychodzić z mieszkania na wypadek gdyby komuś nie zachciało się zrobić grilla żeby prędko je chować![]()
morth pisze:No tak bo przecież każdy jak zrobi pranie będzie musiał je "pilnować", nie będzie mógł wychodzić z mieszkania na wypadek gdyby komuś nie zachciało się zrobić grilla żeby prędko je chować![]()
Ekspresjah pisze:morth pisze:No tak bo przecież każdy jak zrobi pranie będzie musiał je "pilnować", nie będzie mógł wychodzić z mieszkania na wypadek gdyby komuś nie zachciało się zrobić grilla żeby prędko je chować![]()
Niebezpiecznie jest zostawiać pranie na balkonie bez nadzoru. Nieraz wiatr porywa mi ubrania, a nawet przewraca całą suszarkę. A przecież latem w każdej chwili może nadejść burza czy ulewa. A jak, nie daj Boże, suszarka uszkodzi elewację, to kto będzie ponosił koszty remontu?
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości