Nocne ekscesy / Petardy 9.06 - w sąsiedztwie Orlińskiego 6
Nocne ekscesy / Petardy 9.06 - w sąsiedztwie Orlińskiego 6
Czy ktoś z lokatorów był także świadkiem wybuchów petard w nocy z soboty na niedziele? Petardy rzucali do 3 w nocy.. Huk był niesamowity.. Gdzie dokładnie miało to miejsce? W naszym bloku czy w sąsiednich? Chora jest głupota ludzka.. Zgłosił to ktoś moze?
Re: Nocne ekscesy / Petardy 9.06 - w sąsiedztwie Orlińskiego 6
Tez to slyszalem w O12 ale mi sie wydawalo ze dzwiek dochodzil z 2 strony ulicy czyli bardziej Avia3 lub Avia 5.
Ja tego w O3 nie słyszałem, a mam na przeciwko sypialni O6, więc wydaje mi się, że to musiało być daleko od nas.
W O4 było słychać zarówno strzały jak i bardzo głośną imprezę do rana. Mieszkam od strony parkingu, a słychać było jak w najbliższym sąsiedztwie.
A lokatorka zgłaszała?
-
Drodzy Sąsiedzi! Jeśli jesteście w stanie zlokalizować z którego mieszkania dochodzą nocne krzyki to dzwońcie proszę na policję. Dzisiaj w nocy ktoś znowu dał popis, trzeba to ukrócić bo niedługo nie będziemy mieć tu weekendu bez ekscesów. Nie wspomniawszy o porozrzucanych puszkach przed blokiem - wygląda to jak jakaś żulernia po prostu.
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”