Propozycja zarządcy w sprawie rozwiązania problemu z parkowaniem na chodniku - Orlińskiego 6

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 6 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
heral

Re: Propozycja zarządcy w sprawie rozwiązania problemu z parkowaniem na chodniku - Orlińskiego 6

Postautor: heral » 30 paź 2018, 13:58

ragandbones pisze:
heral pisze:mordin zaoszczędził i teraz usiłuje swą flustracją na siłę zainteresować innych :oops:

zobaczycie jak nie beda parkować na jezdni 4 kołami, aż sie zdziwicie jak rano pobiegniecie na autobus bo nie da sie wyjechać :lol:

W drodze na autobus zawsze mozna spuscic powietrze z kol aut zaparkowanych niepoprawnie. Tak w sam raz zeby autko moglo poczekac na lawete strazy miejskiej :)

wtedy napewno postoi dłużej, miesiąc, może więcej a SM nie może odholować, pojazd z ubezpieczeniem, przeglądem, do tego ktoś mu utrudnił przeparkowanie i na terenie nie miejskim, więc bedzie stał a wraz z nim miejsce zablokowane :lol: :lol: :lol:

Mordin

Re: Propozycja zarządcy w sprawie rozwiązania problemu z parkowaniem na chodniku - Orlińskiego 6

Postautor: Mordin » 30 paź 2018, 15:37

heral pisze:
ragandbones pisze:
heral pisze:mordin zaoszczędził i teraz usiłuje swą flustracją na siłę zainteresować innych :oops:

zobaczycie jak nie beda parkować na jezdni 4 kołami, aż sie zdziwicie jak rano pobiegniecie na autobus bo nie da sie wyjechać :lol:

W drodze na autobus zawsze mozna spuscic powietrze z kol aut zaparkowanych niepoprawnie. Tak w sam raz zeby autko moglo poczekac na lawete strazy miejskiej :)

wtedy napewno postoi dłużej, miesiąc, może więcej a SM nie może odholować, pojazd z ubezpieczeniem, przeglądem, do tego ktoś mu utrudnił przeparkowanie i na terenie nie miejskim, więc bedzie stał a wraz z nim miejsce zablokowane :lol: :lol: :lol:

Nie ma to jak pisać o czymś o czym nie ma się pojęcia :)

heral

Postautor: heral » 30 paź 2018, 17:05

Właśnie Mordin, kompletny brak doświadczenia, zero realizmu :lol: :lol: :lol:

Mordin

Postautor: Mordin » 30 paź 2018, 17:13

heral pisze:Właśnie Mordin, kompletny brak doświadczenia, zero realizmu :lol: :lol: :lol:

Nadrabiam wiedzą i kompetencją - wiem o czym piszę w przeciwieństwie do Pana, który ośmiesza się takim wypowiedziami jak wyżej, ale przynajmniej jest ubaw :)

heral

Postautor: heral » 30 paź 2018, 21:43

ubaw z CIebie jest owszem :lol:

jeżeli żenada i kompetencja to dla PANA to samo to tak :lol:

szkoda że rzeczywistość tego nie potwierdza :lol: :lol: :lol:

jaram

Postautor: jaram » 31 paź 2018, 8:11

ja uwielbiam ją ona tu jest i ... zaśpiewaj codziennie wyjeżdżając z pod domu a Świat będzie piękniejszy, trzeba się wyluzować :lol:

gucio

Postautor: gucio » 05 lis 2018, 1:36

Co ja patrzę?
10 samochodów nocuje przed blokiem na chodniku. . .
A cóż to się dzieje u Was? Było tak pięknie i się już skończyło?

akuku

Postautor: akuku » 06 lis 2018, 20:34

O6O6 pisze:Ja kupiłem miejsce w garażu podziemny i nie mam problemu w związku, z czym nie mam też zamiaru dofinansowywać kogoś, kto postanowił zaoszczędzić na miejscu zewnętrznym.
Mieszkaniec O6

Szanowny Panie
Nie wiem jak było u was na orlińskiego ale na Avii nie wszyscy mogli kupić miejsce w garażu podziemnym. Bx założył sobie że w naszym bloku (postawionym jako pierwszy na osiedlu) prawo do miejsca w garażu podziemnym maja tylko mieszkańcy posiadający mieszkanie pow. 50 m2. Oczywiście też kto pierwszy ten lepszy. Choć bardzo chciałam miejscowke pod dachem to mogłam kupić tylko miejsce zewnętrzne. Więc nie zawsze o oszczędności chodzi. Codziennie też klniemy pod nosem , jak wielu mieszkancow, by wyjechac w miarę szybko ze swojego miejsca .
Pozdrawiam.

heral

Postautor: heral » 06 lis 2018, 21:42

zapraszam zatem do zakupu miejsca pod dachem na Orlińskiego, jest ok. 100 miejsc wolnych w garażu

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”