Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Budimex - Orlińskiego 6
Re: Terminy odbiorów nowych mieszkań od dewelopera Budimex - Orlińskiego 6
W biurze mówili, że nie planują dni otwartych na O6.
Czy ktoś już dostał informacje odnośnie terminu odbioru mieszkania? Ja dostałam tylko ogólną informację tego typu: "O wyznaczonej dacie spotkania odbiorowego zostanie Pani poinformowana z co najmniej 7 dniowym wyprzedzeniem." I ciszaaa 

ciekawe jak się uporają z terminem do 03 października
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2016, 12:55 przez Yankes, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nam w sierpniu mówili, że informują o odbiorze z dwutygodniowym wyprzedzeniem. Ciekawe .....
Hej, ma ktoś może informację czy BMX-Nieruchomości zrobił już odbiór "szóstki" od generalnego wykonawcy?
Dzwonilem dzisiaj. Twierdza ze wciaz czekaja na odbior bloku od komisji ale sa przekonani ze zdaza do 3 pazdziernika. Podobno zamierzaja telefonicznie umawiac sie na terminy odbiorow lokatorskich zeby to przyspieszyc.
-
Policzmy: zakładając że powinni nas poinformować na 7 dni przed odbiorem, to żeby zacząć w najbliższy poniedziałek powinni dzisiaj rozesłać korespondencję...Jeśli zaczną w najbliższy poniedziałek to będą mieć 18 dni roboczych łącznie z sobotami na odbiór wszystkich mieszkań. Zakładając że jest 266 mieszkań to powinni odbierać ~15 lokali dziennie. Przy 10 godzinnym dniu pracy potrzebują minimum 2 ekipy żeby się wyrobić w dniówce roboczej przy założeniu, że odbiór 1 lokalu trwa 1 godzinę...
Zdążą? Chyba nawet nie muszą...

średnio na odbiór potrzeba 2h
ja słyszałam ( ale dotyczyło to innego bloku, bo Orlińskiego 8), ze bedą 3 ekipy do odbiorów, tak, aby poszło to sprawnie. Oby tak było i u Was 

usia pisze:ja słyszałam ( ale dotyczyło to innego bloku, bo Orlińskiego 8), ze bedą 3 ekipy do odbiorów, tak, aby poszło to sprawnie. Oby tak było i u Was
Jeżeli na 8 ma być 3 to u Was pewnie też tyle będzie

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”