Poprawki dewelopera w nowych mieszkaniach - szybkość i jakość - Orlińskiego 6

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 6 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
s!mon

Re: Poprawki dewelopera w nowych mieszkaniach - szybkość i jakość - Orlińskiego 6

Postautor: s!mon » 22 paź 2016, 12:43

Czy ktoś z Was miał ponowny odbiór w ciągu 30 dni od poprzedniego? U mnie 30 dni mija w przyszłym tygodniu, a kontaktu w zasadzie nie ma. Poza tym, że "pęcherzyk", który znajduje się w szybie balkonowej nie został uznany jako wada...

Yankes

Re: Poprawki dewelopera w nowych mieszkaniach - szybkość i jakość - Orlińskiego 6

Postautor: Yankes » 22 paź 2016, 13:41

s!mon pisze:Czy ktoś z Was miał ponowny odbiór w ciągu 30 dni od poprzedniego? U mnie 30 dni mija w przyszłym tygodniu, a kontaktu w zasadzie nie ma. Poza tym, że "pęcherzyk", który znajduje się w szybie balkonowej nie został uznany jako wada...

mi w jednej szybie przeszlifowali rysę, a w drugiej mam też bąbelek i Gość który szlifował zadzwonił do kogoś i ten ktoś przyszedł i stwierdzili, że szyba do wymiany. Odbiór miałem prawie miesiąc temu.

dzast

Postautor: dzast » 25 paź 2016, 12:06

Mi udało się odebrać mieszkanie w okresie krótszym niż 30 dni od pierwotnej daty - polecam się kontaktować z panem Andrzejem Leśniak, który jest odpowiedzialny za odbiory mieszkań oraz wszelkie poprawki

@madoxx, niestety nie jestem w stanie odpisac Ci na Twoją PW, ale numer kontaktowy, może innym się tez przyda - 797 303 544 :)

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”