Rysiul4 pisze:duda88 pisze:Miejsca ogólnodostępne są tylko na ulicy Orlińskiego należącej do miasta i jak sama nazwa wskazuje mają być ogólnodostępne - chcesz wyłączności -kup miejsce, nie mam innej możliwości. Co do pracowników budimexu i podwykonawców to niestety dopóki trwa budowa, będą parkować bo mają do tego takie samo prawa jak wszyscy, za ok 2 lata ich już nie będzie, za to będzie ok. 9 tysięcy nowych mieszkańców - nie wiem która opcja lepsza
Jest 10-12 miejsc wolnych pomiedzy 6 a 8, chyba ze one tez maja byc docelowo platne? Pozatym robotnicy sie rozpanoszyli i od mojego tescia chcieli flaszki za wypuszczenie go z parkingu. Rece opadaja
Parkowanie i oznakowanie dróg wokół nowej inwestycji Orlińskiego 6
Re: Parkowanie i oznakowanie dróg wokół nowej inwestycji Orlińskiego 6
-
sam.slater
Powiedzcie mi co z takim czymś zrobić - przyjeżdżam pod blok i mam takie coś na swoim miejscu postojowym:

ręce opadają...

ręce opadają...
-
marcin1989
spuscic powietrze 
wtedy zbyt szybko nie odjedzie
ale pomysł dobry;
nakleić karnego... i niech zdrapuje sobie
nakleić karnego... i niech zdrapuje sobie
Najlepiej zablokować samochód i wezwać policję. Jak spuścicie powietrze z kół lub nakleicie karnego na przedniej szybie i zasłonicie widoczność dla kierowcy to macie przekichane, jak traficie na cwaniaka.
Jak spuścicie kolesiowi powietrze, a on złośliwie wezwie pomoc drogową, żeby napompowali koła i zapłaci powyżej 250zł(będzie miał na to fakturę) to skończy się to dla was, że będziecie karani. Masakra, dlatego polecam przyblokować gościa, nie pozwolić odjechać i wezwać SM lub policję.
Jak spuścicie kolesiowi powietrze, a on złośliwie wezwie pomoc drogową, żeby napompowali koła i zapłaci powyżej 250zł(będzie miał na to fakturę) to skończy się to dla was, że będziecie karani. Masakra, dlatego polecam przyblokować gościa, nie pozwolić odjechać i wezwać SM lub policję.
Wy się oburzacie(i słusznie), a obejrzyjcie co na drugim końcu osiedla. Dookoła A2 pozastawiali samochodami Wszystkie chodniki, i to chyba taki nawyk. Bo "Jak ktoś całe życie mieszkał w..." :].
sam.slater pisze:ręce opadają...
zawsze mozesz spróbować na linkę i odholować trochę dalej i wjechać
Ostatnio zmieniony 27 mar 2017, 15:45 przez M&M, łącznie zmieniany 1 raz.
Może taki znak... Znalezione w internetach ;P

Właściciela miejsca postojowego nr 6 proszę o pouczenie osób stającym wskazanym miejscu,iż linie na kostce coś znaczą.
sam.slater pisze:Powiedzcie mi co z takim czymś zrobić - przyjeżdżam pod blok i mam takie coś na swoim miejscu postojowym:
ręce opadają...
ooo, to mamy miejsca obok siebie bo mnie tez ten pan blokuje, zostawilam mu kartke ze to ma byc ostatni raz bo zadzwonie po straz
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”