zwirooo pisze:@michalb i inni zwolennicy zastawiania chodników samochodami a tym samym utrudnianiu ruchu pieszego: punkt 21 na zdjęciu poniżej
źródło: instrukcja użytkowania lokalu mieszkalnego budimex
To ja czegos takiego nie mam ;p
zwirooo pisze:@michalb i inni zwolennicy zastawiania chodników samochodami a tym samym utrudnianiu ruchu pieszego: punkt 21 na zdjęciu poniżej
źródło: instrukcja użytkowania lokalu mieszkalnego budimex
Rysiul4 pisze:zwirooo pisze:@michalb i inni zwolennicy zastawiania chodników samochodami a tym samym utrudnianiu ruchu pieszego: punkt 21 na zdjęciu poniżej
źródło:instrukcja użytkowania lokalu mieszkalnego budimex
To ja czegos takiego nie mam ;p
michalb pisze:(...)
Osobiście uważam, że jako młode osiedle i młoda Wspólnota powinniśmy wykazać się tolerancją i dać możliwość parkowania w części na chodniku. (miejsc jest za mało, więc każde dodatkowe się przyda mieszkańcom lub gościom osiedla). Jednak jeśli padnie druga opcja tj. większość nie zaakceptuje oddania części chodnika samochodom, to raz na zawsze tylko postawienie słupków na chodniku rozwiąże ten spór. Koszt takich słupków przy ponad 200 mieszkaniach wyniesie pewnie kilka zł na właściciela, więc to decyzja Wspólnoty.
Z drugiej strony na młode osiedle będą przyjeżdżać goście, rodzice, dziadkowie, małe dzieci, stąd lepiej mieć więcej miejsc niż mniej, bo nawet kilkuset metrowy spacer przy dobrej pogodzie może być dla niektórych uciążliwy.
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości