Głosowanie nad utrzymaniem lub usunięciem ochrony w bloku Orlińskiego 6
Re: Głosowanie nad utrzymaniem lub usunięciem ochrony w bloku Orlińskiego 6
Hej
jestem początkująca na forum, zagłosowałam za odwołaniem ochrony, wie ktoś może, jakie są wyniki na obecna chwilę? Interesuje się ktoś tym jeszcze, monitoruje sprawę?

Mam takie pytanie. Bo słyszałem, że są jakieś systemy alarmowe, które automatycznie wzywają straż pożarną (coś w ten desen słyszałem). Gdy się włączą przez przypadek ochrona ma chodzić, sprawdzać i wyłączać, zeby nie ponosić ksoztów za wezwanie pomocy. Czy rozwiązaliście ten problem gdy ochrony nie będzie czy nie ma takich czujników?
poprostu wstyd!
jak można tak nie interesować się swoją własnością i pozostawić ją samą sobie!
zachęcam jeszcze raz do głosowania a Tych którzy się wstrzymali do zmiany głosu na ZA odwołaniem ochrony
jak można tak nie interesować się swoją własnością i pozostawić ją samą sobie!
zachęcam jeszcze raz do głosowania a Tych którzy się wstrzymali do zmiany głosu na ZA odwołaniem ochrony

Szkoda że nie ma informacji które mieszkania (właściciele) nie głosowały....
rozumiem że nic się nie zmieniło w porównaniu do stanu z przełomu miesiąca, tak?
rozumiem że nic się nie zmieniło w porównaniu do stanu z przełomu miesiąca, tak?
Proponuję uchwałę za odwołaniem Promosu. W spółkach akcyjnych gdy Zarząd nie ma pomysłów i sobie nie radzi to podaje się do dymisji.
jest pełna informacja u p. Zaborszczyka w PROMOSIE dostępna osobiści lub telefonicznie
dobrze by było jakby ktoś ją zabrał i podszedł do tych 10-15 mieszkań i zebrał podpisy inaczej ciężko to widzę
dobrze by było jakby ktoś ją zabrał i podszedł do tych 10-15 mieszkań i zebrał podpisy inaczej ciężko to widzę
A za co bierze wynagrodzenie Promos w kwocie ponad 6 tysięcy złotych miesięcznie?
zgadza się, tylko na obecną chwilę fakty są takie że nic nie wskazuje na to żeby przestał je brać
a przynajmniej 45% ludzi już teraz chce mieć 30-90 zł mniej do zapłaty miesięcznie
i nie mieć dopłaty na koniec roku a jak doliczy media zrobi się kilka stów na konie roku
jakies realne pomysły, zmusisz promos do uzbierania reszty głosów? albo do wypowiedzenia umowy mimo wszystko przez Zarząd?
a przynajmniej 45% ludzi już teraz chce mieć 30-90 zł mniej do zapłaty miesięcznie
i nie mieć dopłaty na koniec roku a jak doliczy media zrobi się kilka stów na konie roku
jakies realne pomysły, zmusisz promos do uzbierania reszty głosów? albo do wypowiedzenia umowy mimo wszystko przez Zarząd?

Umowa ochrony została wypowiedziana. Usługa będzie świadczona do końca czerwca.
-
Bedziecie montować jakieś kamery, bo rachunek się zmniejszy ale bezpieczeństwo także
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”