Niska temperatura grzejników i automatyczna regulacja - Orlińskiego 6

Forum dla osób, które kupiły mieszkanie w budynku Orlińskiego 6 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
pauliszia

Re: Niska temperatura grzejników i automatyczna regulacja - Orlińskiego 6

Postautor: pauliszia » 20 lut 2017, 12:51

Interweniowałam u Promosy. Najpier powiedzieli mi, że musze sobie załatwiać to z Bx bo wg nich wszystko jest ok, więc poprosiłam o maila albo pismo od nich z potwierdzeniem, że wg. nich wszystko działa ok i wtedy zmienili podejście, szczególnie jak sprawdzili, że przy kaloryferach niezapowietrzonych i prawidłowo odkręconych/ustawionych temperatura w mieszkaniu wynosiła 16 st.
Sprawą zainteresował się sam Pan Lech jak również Pan Administrator i od tego czasu na razie działa ok.

Vero_nika

Re: Niska temperatura grzejników i automatyczna regulacja - Orlińskiego 6

Postautor: Vero_nika » 20 lut 2017, 13:22

pauliszia pisze:Interweniowałam u Promosy. Najpier powiedzieli mi, że musze sobie załatwiać to z Bx bo wg nich wszystko jest ok, więc poprosiłam o maila albo pismo od nich z potwierdzeniem, że wg. nich wszystko działa ok i wtedy zmienili podejście, szczególnie jak sprawdzili, że przy kaloryferach niezapowietrzonych i prawidłowo odkręconych/ustawionych temperatura w mieszkaniu wynosiła 16 st.
Sprawą zainteresował się sam Pan Lech jak również Pan Administrator i od tego czasu na razie działa ok.

To chyba bede musiała zrobić tak samo bo nie ukrywam ze Lech mnie zbył a szczerze mówiąc jak tak ma wyglądać ich podejście do nas to szczerze powiem ze mam gdzieś takiego zarządcę :| dzieki za info :roll:

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”