Różnice pomiędzy wyglądem elewacji makiety i rzeczywistego budynku O6
Re: Różnice pomiędzy wyglądem elewacji makiety i rzeczywistego budynku O6
Weźmiemy wszystko co nam pod nos podsunał ! Więc odbiory też pewnie szybko pójdą chyba, że kolor ścian będzie inny niż w planach !!!
PS. Nikt tutaj nie ma zamiaru się sprzeczać o kolor ! Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na ten temat. Po to jest forum dla mieszkańców. I proszę nie obrażać nikogo bo nie o to tutaj chodzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jak czytam niektóre wypowiedzi to, aż obawiam się co będzie dalej... Skoro jeszcze przed wprowadzeniem ludzie chcą organizować protesty bo kolor si zmienił na ładniejszy to ja dziękuje. Już widzę co będzie po wprowadzeniu, przesuniesz krzesłem za głośnio o 22:00 to będzie policja przyjeżdżać. Jak komuś nie pasuje to niech kupi mieszkanie za 7 tys za metr. Tam będzie miał tak jak na planie. Mnie się zmiany podobają. I to bardzo, ludzie trochę dystansu.
Rysiul4 pisze:Jak czytam niektóre wypowiedzi to, aż obawiam się co będzie dalej... Skoro jeszcze przed wprowadzeniem ludzie chcą organizować protesty bo kolor si zmienił na ładniejszy to ja dziękuje. Już widzę co będzie po wprowadzeniu, przesuniesz krzesłem za głośnio o 22:00 to będzie policja przyjeżdżać. Jak komuś nie pasuje to niech kupi mieszkanie za 7 tys za metr. Tam będzie miał tak jak na planie. Mnie się zmiany podobają. I to bardzo, ludzie trochę dystansu.
Tolerancji i dystansu jest aż nadto u przyszlych mieszkańców, prosze nikomu nie mówić jak ma żyć i się zachowywac. A propos policji to nie będzie potrzebna. Wystarczy służba medyczna, ktora zabiera poszczegolne jednostki na odział zamkniety.

Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”