michalb pisze:a co z parkowaniem ekip które wykańczają mieszkania, dostarczają materiał lub meble?
Obowiązują ich te same prawa i obowiązki co pozostałych, jeszcze jakieś pytania?
michalb pisze:a co z parkowaniem ekip które wykańczają mieszkania, dostarczają materiał lub meble?
gucio pisze:I tak trzeba trzymać , czym skorupka za młodu nasiąknie ...
Musicie się nauczyć parkować w dozwolonych miejscach a nie bić piane bo jest to niepotrzebne alb o zrezygnować z samochodu , mieszkacie w mieście a nie w Koziej ......
adi pisze:Myślę, że w praktyce przerobicie dokładnie to samo, co przerabia Orlińskiego 4
Rysiul4 pisze:adi pisze:Myślę, że w praktyce przerobicie dokładnie to samo, co przerabia Orlińskiego 4
To jest wlasnie mentalnosc polakow. Czlowiek czlowiekowi wilkiem. Zamiast byc "teamem" i wspolpracowac (dogadac sie i znalezc konsensus) to lepiej dzwonic po SM. Rece opadaja ;(
michalb pisze:Rysiul4 pisze:adi pisze:Myślę, że w praktyce przerobicie dokładnie to samo, co przerabia Orlińskiego 4
To jest wlasnie mentalnosc polakow. Czlowiek czlowiekowi wilkiem. Zamiast byc "teamem" i wspolpracowac (dogadac sie i znalezc konsensus) to lepiej dzwonic po SM. Rece opadaja ;(
Dokładnie tak to wygląda na O4 i boję się że tak będzie na O6. Zawistni mieszkańcy będą mandaty załatwiać swoim sąsiadom. Wspólnota nie ma co....
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości