pauliszia pisze:Pani też poinformowała, że Budimex zakazuje wkuwania w ściany wszelkich odprowadzeń i doprowadzeń wody itd.
Jak zamierzacie sobie poradzić z tym, że Budimex nie wkuwa rur w ściany i jeszcze twierdzi, że to zabronione

pauliszia pisze:Pani też poinformowała, że Budimex zakazuje wkuwania w ściany wszelkich odprowadzeń i doprowadzeń wody itd.
sam.slater pisze:A którym miejscu w umowie deweloperskiej jest napisane że nie wolno wkuć rur w ścianę? Nie znalazłem takiego punktu. Jest jedynie wzmianka że instalacje sanitarne są prowadzone po ścianie. Ja zamierzam rury schować w ścianę. Nie widzę tu zagrożenia dla sprawności instalacji. Trzeba jedynie przed zasłonięciem ich tynkiem zrobić próbę szczelności.
Ja też widziałem tylko zapis w umowie o instalacjach sanitarnych puszczonych po wierzchu ścianach i nic więcej. Sam.slater widzę że zaczynasz przemawiać ludzkim głosem
sam.slater pisze:Ja też widziałem tylko zapis w umowie o instalacjach sanitarnych puszczonych po wierzchu ścianach i nic więcej. Sam.slater widzę że zaczynasz przemawiać ludzkim głosem
Nie wiem o co Ci chodzi? Jeśli o kwestię parkowania na chodnikach, to tu nic się nie zmienia w moich poglądach. Nie zgadzam się i tyle.
sam.slater pisze:Ja też widziałem tylko zapis w umowie o instalacjach sanitarnych puszczonych po wierzchu ścianach i nic więcej. Sam.slater widzę że zaczynasz przemawiać ludzkim głosem
Nie wiem o co Ci chodzi? Jeśli o kwestię parkowania na chodnikach, to tu nic się nie zmienia w moich poglądach. Nie zgadzam się i tyle.
Wróć do „Orlińskiego 6 (etap II) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość