Gdzie w Krakowie Czyżynach można wynająć salę gimnastyczną / sportową
Gdzie w Krakowie Czyżynach można wynająć salę gimnastyczną / sportową
Cześć, mam pytanie, chcielibyśmy ze znajomymi pograć w piłkę halową, koszykówkę gdzieś w okolicy. Może ktoś się orientował, gdzie w Czyżynach w Krakowie można wynająć na godzinę czy dwie salę gimnastyczną, sportową, w której można by pograć i trochę się zdrowo zmęczyć
Pewnie najlepiej byłoby pytać w szkołach, ale może ktoś wiec coś więcej i napisze na forum? Dajcie znać, jeśli ktoś coś wie.

Re: Gdzie w Krakowie Czyżynach można wynająć salę gimnastyczną / sportową
Nie słyszałam o tym zeby byla taka opcja gdzies
sprawdź w HTS na Złotej Jesieni w Hucie. Kiedyś znajomi tam za jakieś grosze wynajmowali.
Dobrze wiedzieć, dzięki za informację, może w takim razie kiedyś na osiedlu też uda się skrzyknąć ekipę, z którą można by zagrać w kosza albo w halówkę
Co myślicie?

Po czasie, ale mimo wszystko. W Szkole Podstawowej nr. 100 https://goo.gl/maps/WdJ8gP5LyBo są jeszcze wolne terminy na wynajęcia sali. Gra tam kilka ekip, pewnie gdyby się z ludźmi zgadać to chętnie przyjmą do składu.
Ostatnio zmieniony 10 sty 2017, 18:31 przez crc, łącznie zmieniany 1 raz.
Najlepiej zapytać dyrektorkę szkoły 155 o wynajem, bo tam wieczorami są różne zajęcia i na pewno mają też jakiś wolny termin.
W sumie to wszystkie szkoły od podstawowych po licea mogą być tu rozwiązaniem. Inna sprawa do znalezienie takiej, która spełniałaby wszystkie potrzeby i była jeszcze wolna w dogodnych godzinach...
--
systemy kolejkowe
--
systemy kolejkowe
-
Adi i jak, po takim czasie, wygląda kwestia wynajmu hali? Pytam ponieważ szukam grupki osób która gra w piłkę nożną gdyż chce się dołączyć do takich systematycznych gier.
Uzbieraliśice ludzi, macie już wynajętą halę?
Nie mogę napisać wiadomości prywatnej do Ciebie więc musze odkopać ten stary temat.
Uzbieraliśice ludzi, macie już wynajętą halę?
Nie mogę napisać wiadomości prywatnej do Ciebie więc musze odkopać ten stary temat.
Wróć do „Hydepark - czyli dyskusje o wszystkim”