wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/581169,afera-andrzej-duda-oszustwo-wybory-prezydent-boty.html
Antysłoikk pisze:Mam nadzieje, ze juz wszyscy wiecie ale pro forma wklejam jaki blazen po czesci Wami zarzadza ( Wami bo to nie moj prezydent )
wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/581169,afera-andrzej-duda-oszustwo-wybory-prezydent-boty.html
Antysłoikk pisze:Mam nadzieje, ze juz wszyscy wiecie ale pro forma wklejam jaki blazen po czesci Wami zarzadza ( Wami bo to nie moj prezydent )
ragar pisze:Antysłoikk pisze:Mam nadzieje, ze juz wszyscy wiecie ale pro forma wklejam jaki blazen po czesci Wami zarzadza ( Wami bo to nie moj prezydent )
Nie wiem kto by rządził Tobą, skoro łyknąłeś tą "aferę" jak młody pelikanJak się wczytać w sprawę, to chodzi o firmę obsługującą standardowe boty np. na fejsie. Piszesz tam, to jakieś strony, że popierasz albo coś, a on Ci odpowiada, że "Dziękuję za poparcie, spotkajmy się przy urnie", albo po kimś jedziesz, to bot odpowiada, że "Dziękujemy za opinię, weźmiemy ją pod uwagę". Faktycznie straszna afera
Polecam analizę rynku, jest mnóstwo firm, które zajmują się dostarczaniem tego rodzaju rozwiązań, droższych albo tańszych. Ale rozumiem, że Paździerze mogą nie znać
Pozdrowienia dla łowców afer!
P.S.
To wszystko chyba pokazuje pewien typowy elektorat, którego Antysłoikk jest standardowym przedstawicielem, wnioski do wyciągnięcia we własnym zakresie
Anna87 pisze:ragar pisze:Antysłoikk pisze:Mam nadzieje, ze juz wszyscy wiecie ale pro forma wklejam jaki blazen po czesci Wami zarzadza ( Wami bo to nie moj prezydent )
Nie wiem kto by rządził Tobą, skoro łyknąłeś tą "aferę" jak młody pelikanJak się wczytać w sprawę, to chodzi o firmę obsługującą standardowe boty np. na fejsie. Piszesz tam, to jakieś strony, że popierasz albo coś, a on Ci odpowiada, że "Dziękuję za poparcie, spotkajmy się przy urnie", albo po kimś jedziesz, to bot odpowiada, że "Dziękujemy za opinię, weźmiemy ją pod uwagę". Faktycznie straszna afera
Polecam analizę rynku, jest mnóstwo firm, które zajmują się dostarczaniem tego rodzaju rozwiązań, droższych albo tańszych. Ale rozumiem, że Paździerze mogą nie znać
P.S.
To wszystko chyba pokazuje pewien typowy elektorat, którego Antysłoikk jest standardowym przedstawicielem, wnioski do wyciągnięcia we własnym zakresie
Piękne zaoranie antysloika. Leming nie zrozumie, leminga trzeba zaorac
... a co Twoj elektorat zrobil dla kraju ? po za tym, ze podniosl ceny, pozbawil nas szacunku w UE, poklocil spoleczenstwo itp ? ... a zapomnialem - wyasfaltowal droge pod kwadrat straszydloAntysłoikk pisze:Anna87 pisze:ragar pisze:Nie wiem kto by rządził Tobą, skoro łyknąłeś tą "aferę" jak młody pelikanJak się wczytać w sprawę, to chodzi o firmę obsługującą standardowe boty np. na fejsie. Piszesz tam, to jakieś strony, że popierasz albo coś, a on Ci odpowiada, że "Dziękuję za poparcie, spotkajmy się przy urnie", albo po kimś jedziesz, to bot odpowiada, że "Dziękujemy za opinię, weźmiemy ją pod uwagę". Faktycznie straszna afera
P.S.
Piękne zaoranie antysloika. Leming nie zrozumie, leminga trzeba zaorac
Czyli ten elektorat dziek, ktoremu moj kraj wyglada pieknie
Wróć do „Hydepark - czyli dyskusje o wszystkim”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości