"Prezydent"

A jeśli ktoś ma ochotę pogadać o czymkolwiek, to zapraszamy na to forum dotyczące różnych różności. Uprasza się jednak o niedodawanie reklam oraz linków reklamowych!
Antysłoikk

"Prezydent"

Postautor: Antysłoikk » 15 wrz 2018, 6:49

Mam nadzieje, ze juz wszyscy wiecie ale pro forma wklejam jaki blazen po czesci Wami zarzadza ( Wami bo to nie moj prezydent ) ;)
wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/581169,afera-andrzej-duda-oszustwo-wybory-prezydent-boty.html

mmm123

Re: "Prezydent"

Postautor: mmm123 » 15 wrz 2018, 7:28

A jeśli ktoś miał wątpliwości, czy jesteś lewactwem, to już nie ma. W dodatku takim, który uwierzy w każdą teorię spiskową :lol:
Raz sierpem raz młotem czerwoną...
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2018, 14:48 przez mmm123, łącznie zmieniany 1 raz.

maniekmal

Postautor: maniekmal » 15 wrz 2018, 10:59

jakbyś się wczoraj urodził :D...

Kowal90

Postautor: Kowal90 » 15 wrz 2018, 11:05

Antysłoikk pisze:Mam nadzieje, ze juz wszyscy wiecie ale pro forma wklejam jaki blazen po czesci Wami zarzadza ( Wami bo to nie moj prezydent ) ;)
wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/581169,afera-andrzej-duda-oszustwo-wybory-prezydent-boty.html

Bo twój prezydent to pewnie tusk albo timmermans. Prezentujesz poziom sekty KOD, która już chyba upada 8-)

toolpusher

Postautor: toolpusher » 15 wrz 2018, 11:40

A co dalej się nie możesz pogodzić z przegraną Bronka bula Komorowskiego.
Jemu nawet WSI i przyjeciele ze wschodu nie pomogli jako swojemu agentowi.
wpolityce.pl/polityka/270366-szokujace-doniesienia-o-prezydencie-komorowskim-aneks-wsi-i-powiazania-z-rosja-relacja-z-procesu-sumlinskiego

ragar

Postautor: ragar » 15 wrz 2018, 11:41

Antysłoikk pisze:Mam nadzieje, ze juz wszyscy wiecie ale pro forma wklejam jaki blazen po czesci Wami zarzadza ( Wami bo to nie moj prezydent ) ;)

Nie wiem kto by rządził Tobą, skoro łyknąłeś tą "aferę" jak młody pelikan :) Jak się wczytać w sprawę, to chodzi o firmę obsługującą standardowe boty np. na fejsie. Piszesz tam, to jakieś strony, że popierasz albo coś, a on Ci odpowiada, że "Dziękuję za poparcie, spotkajmy się przy urnie", albo po kimś jedziesz, to bot odpowiada, że "Dziękujemy za opinię, weźmiemy ją pod uwagę". Faktycznie straszna afera :D Polecam analizę rynku, jest mnóstwo firm, które zajmują się dostarczaniem tego rodzaju rozwiązań, droższych albo tańszych. Ale rozumiem, że Paździerze mogą nie znać ;)
Pozdrowienia dla łowców afer!

P.S.
To wszystko chyba pokazuje pewien typowy elektorat, którego Antysłoikk jest standardowym przedstawicielem, wnioski do wyciągnięcia we własnym zakresie ;)

Anna87

Postautor: Anna87 » 15 wrz 2018, 12:46

ragar pisze:

Nie wiem kto by rządził Tobą, skoro łyknąłeś tą "aferę" jak młody pelikan :) Jak się wczytać w sprawę, to chodzi o firmę obsługującą standardowe boty np. na fejsie. Piszesz tam, to jakieś strony, że popierasz albo coś, a on Ci odpowiada, że "Dziękuję za poparcie, spotkajmy się przy urnie", albo po kimś jedziesz, to bot odpowiada, że "Dziękujemy za opinię, weźmiemy ją pod uwagę". Faktycznie straszna afera :D Polecam analizę rynku, jest mnóstwo firm, które zajmują się dostarczaniem tego rodzaju rozwiązań, droższych albo tańszych. Ale rozumiem, że Paździerze mogą nie znać ;)

P.S.
To wszystko chyba pokazuje pewien typowy elektorat, którego Antysłoikk jest standardowym przedstawicielem, wnioski do wyciągnięcia we własnym zakresie ;)

Piękne zaoranie antysloika. Leming nie zrozumie, leminga trzeba zaorac :lol:

lofinden

Postautor: lofinden » 15 wrz 2018, 14:55

Nie wiem który z was wrzucił większe bzdury...

newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/plagiaty-wojciecha-sumlinskiego-kolejne-dowody-na-plagiaty-sumlinskiego,artykuly,426573,1.html

Antysłoikk

Postautor: Antysłoikk » 23 wrz 2018, 2:23

Anna87 pisze:
ragar pisze:

P.S.

Czyli ten elektorat dziek, ktoremu moj kraj wyglada pieknie ;)

Antysłoikk

Postautor: Antysłoikk » 23 wrz 2018, 2:31

Antysłoikk pisze:
Anna87 pisze:
ragar pisze:Nie wiem kto by rządził Tobą, skoro łyknąłeś tą "aferę" jak młody pelikan :) Jak się wczytać w sprawę, to chodzi o firmę obsługującą standardowe boty np. na fejsie. Piszesz tam, to jakieś strony, że popierasz albo coś, a on Ci odpowiada, że "Dziękuję za poparcie, spotkajmy się przy urnie", albo po kimś jedziesz, to bot odpowiada, że "Dziękujemy za opinię, weźmiemy ją pod uwagę". Faktycznie straszna afera :D Polecam analizę rynku, jest mnóstwo firm, które zajmują się dostarczaniem tego rodzaju rozwiązań, droższych albo tańszych. Ale rozumiem, że Paździerze mogą nie znać ;)

P.S.

Czyli ten elektorat dziek, ktoremu moj kraj wyglada pieknie ;)
... a co Twoj elektorat zrobil dla kraju ? po za tym, ze podniosl ceny, pozbawil nas szacunku w UE, poklocil spoleczenstwo itp ? ... a zapomnialem - wyasfaltowal droge pod kwadrat straszydlo

Wróć do „Hydepark - czyli dyskusje o wszystkim”