Salon kosmetyczny w Czyżynach - gdzie jest, czy będzie potrzebny?

A jeśli ktoś ma ochotę pogadać o czymkolwiek, to zapraszamy na to forum dotyczące różnych różności. Uprasza się jednak o niedodawanie reklam oraz linków reklamowych!
MP2017

Re: Salon kosmetyczny w Czyżynach - gdzie jest, czy będzie potrzebny?

Postautor: MP2017 » 04 maja 2017, 23:19

Avia 5 klatka I będzie kosmetyczka :) Jest już nawet taka informacja na domofonie.

an1978

Re: Salon kosmetyczny - pytanie do mieszkańców

Postautor: an1978 » 14 cze 2017, 15:09

E9KCP14 pisze:
an1978 pisze:
karolinat pisze:Witam, zastanawiam się nad biznesem na osiedlu Orlińskiego lub Avii, dokładnie nad salonem kosmetycznym/manicure/pedicure/gabinet masażu. Pytanie do mieszkańców, szczególnie do kobiet czy byłby takowy potrzebny? Bylybyscie zainteresowane takimi usługami? Pozdrawiam

Na pewno salon kosmetyczny w pobliżu osiedla by nie zaszkodził. Wszystko zależy od jego wyposażenia i dostępnych usług, ale jak najbardziej jestem za. Pozdrawiam

A jakie usługi konkretnie by Ciebie interesowały? :)

Nie ogarnęłam, że mój komentarz nie przeszedł bez uwagi :( Jeśli chodzi o podstawowe zabiegi typu manicure/pedicure to super sprawa :) Myślę, że każda z nas od czasu do czasu potrzebuje mieć ładnie zrobione paznokcie (ja ostatnio najczęściej hybrydę, chociaż przyznam, że "masówka" w tym temacie to coraz bardziej standard, rzadko która manicurzystka potrafi zadbać o płytkę paznokcia). Masaż byłby dodatkowym plusem, ale pewnie rzadszym, żeby mąż nie był zazdrosny, hihi :D A jeśli chodzi o inne usługi to na myśl przychodzi mi m.in. profesjonalny peeling kawitacyjny. Bardzo chętnie, szczególnie w sezonie zimowym, korzystałabym z tego typu zabiegów :)

Wróć do „Hydepark - czyli dyskusje o wszystkim”