Założenie nowego niepublicznego żłobka w Czyżynach - opinie i forum

A jeśli ktoś ma ochotę pogadać o czymkolwiek, to zapraszamy na to forum dotyczące różnych różności. Uprasza się jednak o niedodawanie reklam oraz linków reklamowych!
Becikówka

Założenie nowego niepublicznego żłobka w Czyżynach - opinie i forum

Postautor: Becikówka » 21 sty 2017, 2:34

Dzień dobry wszystkim Forumowiczom. ;)

Stosując wykładnię bezpośredniego kontaktu z zainteresowanymi, kieruję do Was istotne zapytanie - jak wygląda infrastruktura żłobkowa na nowo powstających osiedlach? :?: Czy macie jakieś informacje na ten temat? Planuję utworzyć żłobek w rejonie Orlińskiego, Dyw 303, IIPL, Avia. Chciałabym, aby ruszył najpóźniej we wrześniu 2017. Proszę o Wasze opinie, sugestie :!: Urząd Miasta dopłaca rodzicom za pobyt dziecka do lat 3 - w tym roku 1.70zł za godzinę opieki w żłobku lub Klubie Malucha. Cena miesięczna - wiadomo inna (wyższa) niż w żłobku samorządowym, ale przy uzyskaniu dotacji, różnica nie jest aż tak duża. Sama jestem mamą i wiem, jak ciężko powierzyć komuś swoje dziecko...
:arrow: Proszę o wypowiedzi!
:arrow: Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Beata

KateM

Re: Założenie nowego niepublicznego żłobka w Czyżynach - opinie i forum

Postautor: KateM » 06 mar 2017, 0:06

Ja byłabym zainteresowana. Z tego co się rozeznałam to w pobliżu są trzy takie placówki w tym jedna państwowa, gdzie ciężko o miejsce.
Mieszkańców przybywa a w moim bloku widzę praktycznie samych młodych ludzi z małymi dziećmi.

Wróć do „Hydepark - czyli dyskusje o wszystkim”