Ktos z Was sprawdzal w portalu czy sie nowe wymiary mieszkania pojawily?
Ja mam te same wymiary przepisane, wiec wyglada na to, ze jeszcze nie aktualizowali.
Zakończenie prac budowlanych i powykonawcze obmiary mieszkań w inwestycji Orlińskiego 8
Re: Zakończenie prac budowlanych i powykonawcze obmiary mieszkań w inwestycji Orlińskiego 8
Może jeszcze nawet ich nie po robili 

Re: Zakończenie prac budowlanych i powykonawcze obmiary mieszkań w inwestycji Orlińskiego 8
odbiory zaczynają się za dwa tygodnie a jeszcze ich nie porobili? :/ ja też nie dostałam jeszcze zadnych informacji o obmiarach mieszkania.
W której zakładce na portalu to można sprawdzić?
W której zakładce na portalu to można sprawdzić?
Tak dla informacji.. Zdjęte zostało ogrodzenie otaczające blok
Można sobie zobaczyć z bliższa

Można sobie zobaczyć z bliższa

Dzięki za info @M&M
Veni..., Vidi....
Stan na dzień 04/02/2017 ~13:2o.

Jak widać po schodach i dyndających kablach tu i tam, prace wykończeniowe nadal trwają
Natomiast w końcu widać jak wygląda dziedziniec, trochę innej zieleni sie spodziewałem ale kiedyś będzie wiosna

Droga od strony o10... jest jak jest, tam, prace w toku.

Veni..., Vidi....

Stan na dzień 04/02/2017 ~13:2o.

Jak widać po schodach i dyndających kablach tu i tam, prace wykończeniowe nadal trwają

Natomiast w końcu widać jak wygląda dziedziniec, trochę innej zieleni sie spodziewałem ale kiedyś będzie wiosna

Droga od strony o10... jest jak jest, tam, prace w toku.

W którym miejscu na portalu podane są wymiary? Bo ja tego nie odnajduję..
Wygląda na to, że zaczynają pojawiać się pomiary powykonawcze/geodezyjne na portalu klienta. W naszym przypadku zarówno mieszkanie jak i loggia są mniejsze (0,5 mkw i 0,35 mkw). Komórka lokatorska większa o 0,02 mkw
A jak tam u reszty?
@michalxg - najpierw wybierasz umowę, potem "Rozliczenie klienta" i tam już zaraz na początku są "Pomiary geodezyjne"

@michalxg - najpierw wybierasz umowę, potem "Rozliczenie klienta" i tam już zaraz na początku są "Pomiary geodezyjne"

U mnie wszystko jest ok co do centymetra korekta z wczoraj pozdro.
Mam podobnie jak @jaro
Mieszkanie jak i loggia mniejsze (-0,02 i -0,19). Komórka lokatorska większa o 0,04.
Więc trzeba dopłacić bo przecież komórki prawie w cenie mieszkań

Mieszkanie jak i loggia mniejsze (-0,02 i -0,19). Komórka lokatorska większa o 0,04.
Więc trzeba dopłacić bo przecież komórki prawie w cenie mieszkań

Moje mieszkanie też mniejsze o 30 cm
teraz pytanie, czy orientuje się ktoś w jaki sposób otrzymam zwrot ? Mam im podać nr konta do wpłaty ? Czy to na konto kredytowe i pomniejsza mi kredyt ? Dodam, że kredyt w programie MdM . Dzięki za info !

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”