Przepełniony kontener na odpady budowlane / remontowe - Orlińskiego 8
Przepełniony kontener na odpady budowlane / remontowe - Orlińskiego 8
mamy za mały kontener.dziś ochroniarz nie pozwolil nam wyrzucić pudła bo sie wysypuje już z kontenery, argumentując,że mam mieć pretensje do ludzi którzy burza ścianki bo go za szybko zapychaja. Nie wiecie gdzie zgłosić by ten kontener był większy. narazie sie tylko kilka mieszkań remontuje a co bedzie za chwile?
-
Re: Przepełniony kontener na odpady budowlane / remontowe - Orlińskiego 8

Kontener przepełniony był już w sobotnie przedpołudnie. I już wtedy ochroniarz chciał nas odesłać z workami śmieci z powrotem do mieszkania twierdząc, że jest sobota i nikomu nie chciało się przyjechać zabrać przepełniony kontener.
No to już wiemy do czego jest potrzebna ochrona
A co do kontenera to chyba najlepiej zgłosić do zarządcy.

Na każdych drzwiach do klatki jest tablica informacyjna i tam jest numer do zarządcy trzeba dzwonić bo kasę biorą
to prawda z kontenerem....my zaczęliśmy w piatek prace i juz wtedy ochroniarz uprzedzał, że jest tam full i pewnie braknie miejsca zaraz. Mówił, że dzwonił do administracji i MOŻE podstawią dodatkowy w poniedziałek. Wczoraj zauwazyłam, że w ogóle zniknął spod bloku- pytanie, czy wstawili dzisiaj nowy ? Przeciez dopiero kilka mieszkań robi remont, a juz takie cyrki
chyba, nie trudno sie zorientować, że na taki wielki blok jeden kontener to za mało 

Trzeba będzie zrobić listę kto kiedy i ile 

...
Ostatnio zmieniony 24 paź 2017, 21:41 przez monti, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie znajduje się kontener na odpady budowlane / remontowe - Orlińskiego 8
Powiedzcie mi proszę - gdzie znajduje się ów kontener na odpady budowlane? Gdzieś od drogi wewnętrznej pomiędzy 6, a 8?
Jak segregować odpady budowlane i zwykłe - kontener Orlińskiego 8
Hej,
Tak dokładnie pomiędzy 6 a 8- droga wewnętrzna tuż obok pokoju ochrony.
Prośba także żeby stosować się do zaleceń- czyli tekstury, pudełka należy wyrzucać do śmietnika- klucz do klatki master, otwiera drzwi do tego pomieszczenia, dzięki temu ogranicza się wywóz kontenerów.
Ponadto prośba do mieszkańców klatki F- nie wiem kogo dwa plastikowe pojemniki leżą na schodach do klatki, ani kto po wynoszeniu gruzu nie potrafił posprzątać po sobie i zamieść gruz który wypadł na klatkę. Sądzę, że powinniśmy utrzymywać porządek.
Tak dokładnie pomiędzy 6 a 8- droga wewnętrzna tuż obok pokoju ochrony.
Prośba także żeby stosować się do zaleceń- czyli tekstury, pudełka należy wyrzucać do śmietnika- klucz do klatki master, otwiera drzwi do tego pomieszczenia, dzięki temu ogranicza się wywóz kontenerów.
Ponadto prośba do mieszkańców klatki F- nie wiem kogo dwa plastikowe pojemniki leżą na schodach do klatki, ani kto po wynoszeniu gruzu nie potrafił posprzątać po sobie i zamieść gruz który wypadł na klatkę. Sądzę, że powinniśmy utrzymywać porządek.
Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”