Zalany sufit przez nieszczelonosc dachu - klatka F - Orlińskiego 8
Zalany sufit przez nieszczelonosc dachu - klatka F - Orlińskiego 8
Witam czy ktos ma rowniez problemy z zalaniami sufitu u nas jest tragedia 7pietro klatka F
Re: Zalany sufit przez nieszczelonosc dachu - klatka F - Orlińskiego 8
7 piętro czy 7 kondygnacja?
W klatce C, na klatce schodowej, na suficie również występuje nieszczelność i odpadający tynk/łuszcząca się farba. Zgłaszałem przy drugim odbiorze naszego mieszkania - niestety nieudanym. Trzy osobowa komisja ze strony BDX nie chciała tego wpisać w protokół, twierdząc że to sprawa administratora, bo on odbiera części wspólne. Jednak po przedstawieniu "szanownej komisji" argumentów w postaci definicji protokołu takową usterkę wpisali, lecz w piśmie zwrotnym dot. protokołu BDX nie odniósł się do tej usterki... PS kolejny odbiór (próba?) już w przyszłym tygodniu 

Hmm podjadę dzisiaj sprawdzę, jak coś cyknę fotę i wyślę do administracji żeby zaczęli jak najszybciej coś z tym robić.
maciek pisze:W klatce C, na klatce schodowej, na suficie również występuje nieszczelność i odpadający tynk/łuszcząca się farba. Zgłaszałem przy drugim odbiorze naszego mieszkania - niestety nieudanym. Trzy osobowa komisja ze strony BDX nie chciała tego wpisać w protokół, twierdząc że to sprawa administratora, bo on odbiera części wspólne. Jednak po przedstawieniu "szanownej komisji" argumentów w postaci definicji protokołu takową usterkę wpisali, lecz w piśmie zwrotnym dot. protokołu BDX nie odniósł się do tej usterki... PS kolejny odbiór (próba?) już w przyszłym tygodniu
Dopytywałem kiedyś o to w BDX, i jeśli w piśmie zwrotnym BDX nie odniósł się do usterki to oznacza, że jest zasadna i zostanie poprawiona.
Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”