Zajecie miejsca postojowego Żółte Mini - Orlińskiego 8

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 8 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Jasina

Zajecie miejsca postojowego Żółte Mini - Orlińskiego 8

Postautor: Jasina » 31 sie 2017, 19:12

Czy ktos wie kto jeździ żółtym Mini? Kojarze ze to z Naszego bloku, a wstawił na moje miejsce i nie mam gdzie zaparkować :evil:

Saul

Re: Zajecie miejsca postojowego Żółte Mini - Orlińskiego 8

Postautor: Saul » 31 sie 2017, 20:34

Zastawic :D

Jasina

Postautor: Jasina » 31 sie 2017, 20:36

Jasne.Tylko sąsiada przy okazji tez zastawie :(

Jasina

Postautor: Jasina » 01 wrz 2017, 8:51

Stoi dalej. Chyba sholuje na własny koszt bo przecież to już jest chamstwo. Ochrona twierdzi, ze ta kobieta nie ma swojego miejsca i wstawia tam gdzie jest miejsce,a już widziałam, ze parkowała tym autem na innym dalszym od mojego miejsca. Byłam przekonana, ze to jej wykupione.

Selassie

Postautor: Selassie » 01 wrz 2017, 9:14

Jasina pisze:Stoi dalej. Chyba sholuje na własny koszt bo przecież to już jest chamstwo. Ochrona twierdzi, ze ta kobieta nie ma swojego miejsca i wstawia tam gdzie jest miejsce,a już widziałam, ze parkowała tym autem na innym dalszym od mojego miejsca. Byłam przekonana, ze to jej wykupione.

Zostaw karteczke za wycieraczka ze nastepnym razem zadzownisz na straz miejska :)

karolina.j

Postautor: karolina.j » 01 wrz 2017, 9:16

Karteczkę i ja widziałam. A myśleliśmy @Jasina, że tak często zmieniasz samochody. Ludzie nie mają wstydu.

siąsiadka.

Jasina

Postautor: Jasina » 01 wrz 2017, 9:20

Selassie pisze:
Jasina pisze:Stoi dalej. Chyba sholuje na własny koszt bo przecież to już jest chamstwo. Ochrona twierdzi, ze ta kobieta nie ma swojego miejsca i wstawia tam gdzie jest miejsce,a już widziałam, ze parkowała tym autem na innym dalszym od mojego miejsca. Byłam przekonana, ze to jej wykupione.

Zostaw karteczke za wycieraczka ze nastepnym razem zadzownisz na straz miejska :)
. Straż mi powiedziała,ze mogę odholować informując policję. Problem w tym,ze jak tego nie zrobię to nic mi z karteczek bo miejsce mam dalej zajęte. Myślałam, ze ktoś z mieszkańców kojarzy to auto tak jak ja. Potem będę zmuszona dochodzić zwrotu kosztów za odholowanie sadowo ehhh :evil:

karolina.j

Postautor: karolina.j » 01 wrz 2017, 9:24

czasem i ja zostawiam otwarte miejsce i faktycznie kilka razy zdarzyło się dostawcom je zablokować. Ochroniarze ostatnio zaczęli się do tego poczuwać i sami zwracają uwagę dostawcom. Samochód kojarzę, właściciela - nie.

dexter

Postautor: dexter » 01 wrz 2017, 12:07

Jasina pisze:
Selassie pisze:

. Straż mi powiedziała,ze mogę odholować informując policję. Problem w tym,ze jak tego nie zrobię to nic mi z karteczek bo miejsce mam dalej zajęte. Myślałam, ze ktoś z mieszkańców kojarzy to auto tak jak ja. Potem będę zmuszona dochodzić zwrotu kosztów za odholowanie sadowo ehhh :evil:

Mało zwrotu kosztów to jeszcze policzyć panience za parkowanie - może nauczy się że na cudzym się nie parkuje.Na wypasione auto ją stać a na parking brakło?? Przecież doskonale wie że zajmuje czyjeś miejsce - zwykłe chamstwo i buractwo, z takimi należy walczyć wszelkimi możliwymi sposobami. Skrzyknij sąsiadów, wypchnijcie auto na ulicę i wtedy będą musieli się sprawą zająć :twisted:

Arav

Postautor: Arav » 01 wrz 2017, 12:16

Mysle ze jakies efektowne publiczne osmieszenie moze podzialac na wyobraznie :) Chetnie bym pomogl wypchnac na srodek ulicy ale jestem w pracy :(

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”