Zajecie miejsca postojowego Żółte Mini - Orlińskiego 8
Zajecie miejsca postojowego Żółte Mini - Orlińskiego 8
Czy ktos wie kto jeździ żółtym Mini? Kojarze ze to z Naszego bloku, a wstawił na moje miejsce i nie mam gdzie zaparkować 

Re: Zajecie miejsca postojowego Żółte Mini - Orlińskiego 8
Jasne.Tylko sąsiada przy okazji tez zastawie 

Stoi dalej. Chyba sholuje na własny koszt bo przecież to już jest chamstwo. Ochrona twierdzi, ze ta kobieta nie ma swojego miejsca i wstawia tam gdzie jest miejsce,a już widziałam, ze parkowała tym autem na innym dalszym od mojego miejsca. Byłam przekonana, ze to jej wykupione.
Jasina pisze:Stoi dalej. Chyba sholuje na własny koszt bo przecież to już jest chamstwo. Ochrona twierdzi, ze ta kobieta nie ma swojego miejsca i wstawia tam gdzie jest miejsce,a już widziałam, ze parkowała tym autem na innym dalszym od mojego miejsca. Byłam przekonana, ze to jej wykupione.
Zostaw karteczke za wycieraczka ze nastepnym razem zadzownisz na straz miejska

-
Karteczkę i ja widziałam. A myśleliśmy @Jasina, że tak często zmieniasz samochody. Ludzie nie mają wstydu.
siąsiadka.
siąsiadka.
. Straż mi powiedziała,ze mogę odholować informując policję. Problem w tym,ze jak tego nie zrobię to nic mi z karteczek bo miejsce mam dalej zajęte. Myślałam, ze ktoś z mieszkańców kojarzy to auto tak jak ja. Potem będę zmuszona dochodzić zwrotu kosztów za odholowanie sadowo ehhhSelassie pisze:Jasina pisze:Stoi dalej. Chyba sholuje na własny koszt bo przecież to już jest chamstwo. Ochrona twierdzi, ze ta kobieta nie ma swojego miejsca i wstawia tam gdzie jest miejsce,a już widziałam, ze parkowała tym autem na innym dalszym od mojego miejsca. Byłam przekonana, ze to jej wykupione.

-
czasem i ja zostawiam otwarte miejsce i faktycznie kilka razy zdarzyło się dostawcom je zablokować. Ochroniarze ostatnio zaczęli się do tego poczuwać i sami zwracają uwagę dostawcom. Samochód kojarzę, właściciela - nie.
Jasina pisze:. Straż mi powiedziała,ze mogę odholować informując policję. Problem w tym,ze jak tego nie zrobię to nic mi z karteczek bo miejsce mam dalej zajęte. Myślałam, ze ktoś z mieszkańców kojarzy to auto tak jak ja. Potem będę zmuszona dochodzić zwrotu kosztów za odholowanie sadowo ehhhSelassie pisze:Jasina pisze:Stoi dalej. Chyba sholuje na własny koszt bo przecież to już jest chamstwo. Ochrona twierdzi, ze ta kobieta nie ma swojego miejsca i wstawia tam gdzie jest miejsce,a już widziałam, ze parkowała tym autem na innym dalszym od mojego miejsca. Byłam przekonana, ze to jej wykupione.
Mało zwrotu kosztów to jeszcze policzyć panience za parkowanie - może nauczy się że na cudzym się nie parkuje.Na wypasione auto ją stać a na parking brakło?? Przecież doskonale wie że zajmuje czyjeś miejsce - zwykłe chamstwo i buractwo, z takimi należy walczyć wszelkimi możliwymi sposobami. Skrzyknij sąsiadów, wypchnijcie auto na ulicę i wtedy będą musieli się sprawą zająć

Mysle ze jakies efektowne publiczne osmieszenie moze podzialac na wyobraznie
Chetnie bym pomogl wypchnac na srodek ulicy ale jestem w pracy 

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”