Zajecie miejsca postojowego Żółte Mini - Orlińskiego 8

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 8 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
dexter

Re: Zajecie miejsca postojowego Żółte Mini - Orlińskiego 8

Postautor: dexter » 01 wrz 2017, 12:23

Jasina pisze:Stoi dalej. Chyba sholuje na własny koszt bo przecież to już jest chamstwo. Ochrona twierdzi, ze ta kobieta nie ma swojego miejsca i wstawia tam gdzie jest miejsce,a już widziałam, ze parkowała tym autem na innym dalszym od mojego miejsca. Byłam przekonana, ze to jej wykupione.

I jeśli ochroniarz wie że parkuje nie na swoim miejscu,to czemu jej na to pozwala ?? Chyba sam powinien zwrócić jej uwagę - od tego jest. Może pomoże ustalić gdzie mieszka?

morth

Postautor: morth » 01 wrz 2017, 12:24

Wszystko rozumiem, ale wypchnięcie na ulice spowoduje blokadę samochodów niewinnych ludzi :P

Jasina

Postautor: Jasina » 01 wrz 2017, 12:25

Arav pisze:Mysle ze jakies efektowne publiczne osmieszenie moze podzialac na wyobraznie :) Chetnie bym pomogl wypchnac na srodek ulicy ale jestem w pracy :(

No właściwie jest to jakis sposób. Zobaczymy jak wrócę z pracy czy dalej będzie

M&M

Postautor: M&M » 01 wrz 2017, 13:09

To jest gruba przesada, a o ile się nie mylę to chyba nie 1 raz ktoś stanął blokując miejsce... Auto kojarzę i myślałem, że może pomyliła miejsce bo chyba w tamtej okolicy parkuje.

Można jeszcze wydrukować kartkę i przykleić na klatkach z informacją, żeby przeparkowano ten samochód do jakiegoś terminu inaczej zostanie odholowane na koszt właściciela pojazdu. Zrobić zdjęcie, że wykazano dobrą wolę i łatwiej w sądzie będzie ;) Albo się przejść po mieszkaniach :P

A co do wypchnięcia (może i zablokuje ale tylko na chwilę bo możliwe że odpowiednie służby się tym zajmą).

dexter

Postautor: dexter » 01 wrz 2017, 13:58

Jeśli jest to stały zwyczaj tej pani to może trafić na każdego kto wykupił miejsce - można okleić jej samochód dużymi kartkami z bloku i informacją że parkuje na cudzych miejscach, może napiętnowanie publiczne ją czegoś nauczy a innych uczuli na zwracanie na nią uwagi :twisted:

Żółte Mini

Postautor: Żółte Mini » 01 wrz 2017, 16:22

Witam wszystkich pokrzywdzonych,
moja wina, ponieważ niechcący zajęłam miejsce sąsiada. Sama wynajmuję dwa miejsca obok. A że oboje mieliśmy opuszczone szlabany zaparkowałam nieuważnie dwa miejsca obok. Możliwe, że ktoś podobnie jak ja zajął moje, a ja po prostu nie zwróciłam uwagi na nr miejsca. @Jasina, jeszcze raz bardzo przepraszam za pomyłkę. Dzięki za nie odholowanie auta.

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”