Likwidacja ochrony i złożenie wniosku do wspólnoty - Orlińskiego 8

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 8 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
Piepia

Re: Likwidacja ochrony i złożenie wniosku do wspólnoty - Orlińskiego 8

Postautor: Piepia » 16 paź 2017, 17:49

Czyli spotykamy się podpisać wniosek i go składamy jak najszybciej?

michalxg

Postautor: michalxg » 16 paź 2017, 18:24

Spotkanie w garażu to super inicjatywa, przyjdzie 15 osób, ponarzeka ale w zasadzie przy takiej ilości i tak niewiele zdziałamy.

Poza tym - może jednak bliżej 22? Są osoby (w tym ja), które wracają dużo później na osiedle i godzina 19 czy 20 jest za wczesna. A myśle, że o tej porze jeszcze nie śpicie ;)

maciek

Postautor: maciek » 16 paź 2017, 19:58

Jak mnie nikt nie zlinczuje :? , że w naszym mieszkaniu trwa jeszcze wykańczanie, to z wielką chęcią przyjdę - omówimy parę spraw :lol:

AnaOKR

Postautor: AnaOKR » 17 paź 2017, 9:00

Myślę, że można przygotować wniosek na jutrzejsze zebranie, można już zbierać podpisy, może uda się zebrać 10 podpisów. Ja na pewno będę bez znaczenia o której godzinie, byle po 20 i oczywiście chętnie się podpiszę.

Agniesza

Postautor: Agniesza » 17 paź 2017, 9:26

Kiedy bedzie spotkanie? Bo troche ciagle nie ma konkretów. Pojawi sie termin to ludzie przyjdą.
Rozumiem ze najpierw bedzie zebranie dla garstki ludzi a w nastepnyn tygodniu juz w większym gronie, tak?

M&M

Postautor: M&M » 17 paź 2017, 11:19

Agniesza pisze:Kiedy bedzie spotkanie? Bo troche ciagle nie ma konkretów. Pojawi sie termin to ludzie przyjdą.
Rozumiem ze najpierw bedzie zebranie dla garstki ludzi a w nastepnyn tygodniu juz w większym gronie, tak?

Myślę, że to dobre rozwiązanie na rozpoczęcie bo jak widać u nas w bloku ciężko z organizacją.

AnaOKR pisze:Myślę, że można przygotować wniosek na jutrzejsze zebranie, można już zbierać podpisy, może uda się zebrać 10 podpisów. Ja na pewno będę bez znaczenia o której godzinie, byle po 20 i oczywiście chętnie się podpiszę.

michalxg pisze:Poza tym - może jednak bliżej 22? Są osoby (w tym ja), które wracają dużo później na osiedle i godzina 19 czy 20 jest za wczesna. A myśle, że o tej porze jeszcze nie śpicie ;)

Można iść na kompromis i na 21, ale nie każdy tu codziennie wchodzi i jak zobaczył tą 20 i przyjdzie to pomyśli, że już po zebraniu :D
Myślę, że skoro już ustaliliśmy 20 to zostawmy na 20. A w przyszłym tygodniu jak najbardziej spotkanie dla wszystkich można ustalić w późniejszej godzinie, a nawet w weekend.

PS. Michał wpadnij nawet spóźniony jak dasz radę.

18.10.2017 godz. 20, w garażu przy wjeździe

Agniesza

Postautor: Agniesza » 17 paź 2017, 13:56

O i to jest konkret. Wpisuje do kalendarza i wiem gdzie i kiedy mam sie zjawic. Dzieki

usia

Postautor: usia » 17 paź 2017, 14:16

Jeśli ktoś ma drukarkę, to proponuję rozwiesic info o zebraniu przy każdym wejściu do klatki zarówno z parteru jak i z garażu :)

Ja nie mam :(

@maciek , Nie, nie zlinczujemy Cię :D

Agniesza

Postautor: Agniesza » 17 paź 2017, 14:33

usia pisze:Jeśli ktoś ma drukarkę, to proponuję rozwiesic info o zebraniu przy każdym wejściu do klatki zarówno z parteru jak i z garażu :)

Ja nie mam :(

@maciek , Nie, nie zlinczujemy Cię :D

A moze jutro spotkanie w malym gronie na zasadzie " kto czyta ten przyjdzie" i omowimy ogolnie tematy na zebranie w duzym gronie. Jutro bysmy ustalilu termin zebrania, na ktore byśmy juz wydrukowali kartki.

Lukasz__

Postautor: Lukasz__ » 17 paź 2017, 15:01

Przyjdę, podysktujemy :)

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”