Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8
Re: Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8
Mija pierwszy tydzień brak odpowiedzi. Chyba nie miłują się w korzystaniu z maila tylko z gołębia pocztowego
może stąd trzeba czekać tyle na odpowiedź na proste pytania 
Re: Zmniejszony numer bloku oraz tabliczki z oznaczeniami klatek na Orlińskiego 8
Dostałem info że oznaczenie bloku zostanie poprawione i numer będzie takiej samej wielkości jak w O6 i O4.,,
Edit: byłem na miejscu na spacerze, już numer jest zmieniony. Niestety klatka dalej oznaczona tak samo.
Edit: byłem na miejscu na spacerze, już numer jest zmieniony. Niestety klatka dalej oznaczona tak samo.
Pewnie kolejne pismo będzie trzeba wysłać ;o
M&M pisze:Pewnie kolejne pismo będzie trzeba wysłać ;o
W odpowiedzi na maila z informacją o zmiane numeru, wysłałem pytanie co z numerem klatki czy zostanie też poprawione umiejscowienie (bo o to też pytałem). Czekam na info.
Zdecydowanie lepiej to wygląda. Jest jak na poprzednich inwestycjach 

Tabliczki na dzień 10.12.2016 nadal brak, ale patrząc na tempo kończenia "zakończonej" inwestycji, za jakiś czas powinna się pojawić

Tabliczki na dzień 10.12.2016 nadal brak, ale patrząc na tempo kończenia "zakończonej" inwestycji, za jakiś czas powinna się pojawić
Ktoś był może na na osiedlu ostatnio na "inspekcji", czy oznaczenie klatki C zostało poprawione? Pan Andrzej Miś od 3 grudnia nie odpowiada na e-maile...
Niestety - z oznaczeniem klatki nadal bez zmian ...
Natomiast taka ciekawostka: do tej pory byłem przekonany, że blok 6 i blok 8 są identyczne od frontu - jednak nie!
Zauważyłem, że przy wejściu do klatek C i D w bloku 6 są jakieś pomieszczenia, natomiast "u nas" otwarta przestrzeń ...
Natomiast taka ciekawostka: do tej pory byłem przekonany, że blok 6 i blok 8 są identyczne od frontu - jednak nie!
Zauważyłem, że przy wejściu do klatek C i D w bloku 6 są jakieś pomieszczenia, natomiast "u nas" otwarta przestrzeń ...
-
MieszkankaAvii7
Brak reakcji ze strony dewelopera?
Brak reakcji, dzisiaj byłem zobaczyć i jak nie było dodatkowego ( widocznego) oznaczenia klatki tak nie ma.
Poniżej jak wygląda to u nas

I jak zostało poprawione na Orlińskiego 6

Poniżej jak wygląda to u nas

I jak zostało poprawione na Orlińskiego 6

-
MieszkankaAvii7
Oj słabo to wygląda... ciezko zauwazyc to noweoznakowanie
Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”