karolina.j pisze:
no nie do końca tak jest: 20 pln za podgrzanie wody
Faktycznie tylko podgrzanie, nie mam jeszcze tej rozpiski wiec nie miałem jak sprawdzić.
Ponad 30zł za 1m3 ciepłej wody to cena z kosmosu.
karolina.j pisze:
no nie do końca tak jest: 20 pln za podgrzanie wody
Piepia pisze:Ogólnie ochrona w naszym bloku jak dla mnie nie potrzebna jeszcze sobie swoją dyżurkę zaslonili żeby nie widzieć co robią, a nie o to tu chodzi każdy ma widzieć że jest ochroniarz w dodatku naprawdę płacimy nie małe pieniądze.
morth pisze:Piepia pisze:Ogólnie ochrona w naszym bloku jak dla mnie nie potrzebna jeszcze sobie swoją dyżurkę zaslonili żeby nie widzieć co robią, a nie o to tu chodzi każdy ma widzieć że jest ochroniarz w dodatku naprawdę płacimy nie małe pieniądze.
Tak ochrona do usunięcia w pierwszej kolejności.
fikumiku pisze:morth pisze:Piepia pisze:Ogólnie ochrona w naszym bloku jak dla mnie nie potrzebna jeszcze sobie swoją dyżurkę zaslonili żeby nie widzieć co robią, a nie o to tu chodzi każdy ma widzieć że jest ochroniarz w dodatku naprawdę płacimy nie małe pieniądze.
Tak ochrona do usunięcia w pierwszej kolejności.
W przypadku głosowania - jestem za likwidacją ochrony.
M&M pisze:fikumiku pisze:morth pisze:Tak ochrona do usunięcia w pierwszej kolejności.
Ja również za, ale mamy chyba system alarmowy który gdy zostanie uruchomiony to ochroniarz musi przejsć i sprawdzić czy to nie zwarcie jakieś bo inaczej służby przyjadą i narazimy się na koszty. Trzeba wszystko przeanalizować, żeby nie wpaść z deszczu pod rynne... Na pewno musimy zebrać listę tematów do omówienia (ewentualnie omówić je w swoim gronie) i zebranie z zarządcą.
M&M pisze:fikumiku pisze:morth pisze:Tak ochrona do usunięcia w pierwszej kolejności.
Ja również za, ale mamy chyba system alarmowy który gdy zostanie uruchomiony to ochroniarz musi przejsć i sprawdzić czy to nie zwarcie jakieś bo inaczej służby przyjadą i narazimy się na koszty. Trzeba wszystko przeanalizować, żeby nie wpaść z deszczu pod rynne... Na pewno musimy zebrać listę tematów do omówienia (ewentualnie omówić je w swoim gronie) i zebranie z zarządcą.
fikumiku pisze:M&M pisze:fikumiku pisze:W przypadku głosowania - jestem za likwidacją ochrony.
O jakim systemie alarmowym piszesz? ROP?
Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości