Wie ktoś może jaki jest stan zaawansowania naszej inwestycji podawany przez Budimex? Ostatni wpis na portalu klienta mówi, że 15.06.2016 wynosił 80%, a kolejna transza miała być wypłacana przy 90% zaawansowania.
Obecnie jest 83%. Ma ktoś może taką informację w PDF ? Pisaliśmy do Budimexu już pod koniec ubiegłego miesiąca o zamrożenie kolejnej transzy, ale póki co, bez odpowiedzi.
Hej Sasiedzi! jako ze mam zrobiony aneks do aktu notarialnego ze zmienionym harmonogramem, BDMX planuje miec 90% 15.08 (i platnosc mam zaplanowana na 22.08). Dzieki za najnowsze info o zaawansowaniu! ps. bylam wczoraj rowerem i rusztowanie na scianie wschodniej nawet nie jest postawione.
BDMX zostawił sobie pole manewru (przynajmniej w moim aneksie) w postaci: płatność za 90% do 22.08, ale jeżeli dany etap zostanie ukończony wcześniej, to poinformujemy i wymagamy zapłaty do 7 dni od tej daty. ostatnią transzę przepisali mi z początku października na 15. listopada, ale również zaznaczyli że planują zakończyć początkiem października a to "tylko taki zapas"