Garaż podziemny, miejsce postojowe pod blokiem Orlińskiego 8
Re: Garaż podziemny, miejsce postojowe pod blokiem Orlińskiego 8
wytyczenie oraz oznakowanie drogi pożarowej zgodnie ze znakami określonymi Polską Normą (wytyczenie drogi pożarowej winno być przeprowadzone na etapie opracowania projektu budowlanego. To znaczy że obowiązek w I kolejności należy do BUDIMEX-u a wspólnota powinna przejąć organizacje po deweloperzea BUDIMEX . Tu Budimex chce uciec od kosztów i sporów
-
no tak, ale uchwała już została podjęta 1.04 i do tej pory nie postawiono znaku bo zarządca nie jest płynny finansowo 

Może połowa osób jeszcze nie płaci czynszu xD Ja się o faktury i dostęp do e-kartoteki musiałem upomnieć.
-
no możliwe, że połowa osób nie płaci czynszu, ale jeżeli połowa płaci w wysokości 400 pln miesięcznie (średnio) to mamy 45 tysięcy przychodu do zarządcy, nie wiem ile kosztuje oznakowanie? 5 tysięcy? ale de facto większość i tak już powinna płacić, ze wzlędu na termin w akcie notarialnym (do końca maja mieliśmy przejąć mieszkania). Oczywiście jest jakiś margines błędu i są osoby, które mają z tym problemy.
-
robi się coraz zabawniej 

Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”