Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera Budimex - Orlińskiego 8
Re: Terminy odbiorów mieszkań od dewelopera Budimex - Orlińskiego 8
Klatka B mieszkanie 50 odbiór 20 marca
!!!

Mieszkanie 50 dopiero 20 marca, a gdzie tu jeszcze 200 mieszkań masakra widzę że na sam styk wszystko robią. Mam nadzieję że wszystko będzie zrobione tak jak powinno być
O kurcze fajnie że w końcu zaczęli 
Klatka E to pewnie dopiero 1 kwietnia będzie
Liczę na info jak przebiegały odbiory, z ekipą czy bez oraz jakie usterki... choć życzę wszystkim żeby ich nie było i udało się za pierwszym podejściem

Klatka E to pewnie dopiero 1 kwietnia będzie

Liczę na info jak przebiegały odbiory, z ekipą czy bez oraz jakie usterki... choć życzę wszystkim żeby ich nie było i udało się za pierwszym podejściem

Sorki, ale to wnioskowanie o wcześniejszy odbiór to jakaś ściema. Dziś chciałem zmienić swój termin na późniejszy. Pani powiedziała, że cały harmonogram do końca marca jest ustalony. Jeśli ktoś chce zmienić termin to pozostaje kwiecień.
Powiedz pani że zamieni się z tobą mieszkanie 172
jak chcesz później hehe pozdro

Gruzin pisze:Sorki, ale to wnioskowanie o wcześniejszy odbiór to jakaś ściema. Dziś chciałem zmienić swój termin na późniejszy. Pani powiedziała, że cały harmonogram do końca marca jest ustalony. Jeśli ktoś chce zmienić termin to pozostaje kwiecień.
Co to w ogóle za gatki z ich strony, a co jak ktoś z pracy jest np. 2 dni w delegacji i nie jest w stanie zjawić się akurat w ten dzień co oni sobie ustalili. Co to w ogóle za podejście !
-
@morth, 100% racji.
Kwiecień mnie nie interesuje, mieli 6 miesięcy na oddanie tych mieszkań to zostawili na ostatnią chwilę.
Jeżeli mają rozpiskę do końca marca to niech przedzwonią do wszystkich w 1-2 dni i przedstawią swoją ofertę a my między sobą już się powymieniamy. Zachowują się poniżej krytyki.
Kwiecień mnie nie interesuje, mieli 6 miesięcy na oddanie tych mieszkań to zostawili na ostatnią chwilę.
Jeżeli mają rozpiskę do końca marca to niech przedzwonią do wszystkich w 1-2 dni i przedstawią swoją ofertę a my między sobą już się powymieniamy. Zachowują się poniżej krytyki.
Zgadzam się w 100%!! Brak szacunku albo porostu tej pani nie chce się zmieniać grafiku i z tad taka głupia rozmowa wogole brak słów na ich podejście.
Podejście pań z Budimexu do klienta jest żenujące. Na telefon od handlowca w sprawie kupna miejsca w hali garażowej czekałem tydzień, bo pani ciągle miała spotkania... ze wszystkim sytuacja wygląda podobnie. Syf nie firma.
Ja w recepcji dostałem suchą odpowiedź tonem "dajcie mi spokój" ze zaczynają od A,B a dalej będzie dzwonione..
|Nie rozumiem, skoro maja cały harmonogram obdzwonić wszystkich od razu czy tydzien czy dwa wczesniej...
|Nie rozumiem, skoro maja cały harmonogram obdzwonić wszystkich od razu czy tydzien czy dwa wczesniej...
Wróć do „Orlińskiego 8 (etap IV) – forum mieszkańców budynku”