Miejsca postojowe - oznaczenie dla pojazdu osoby niepełnosprawnej - Orlińskiego 10
Re: Miejsca postojowe - oznaczenie dla pojazdu osoby niepełnosprawnej - Orlińskiego 10
poponuje wejsc na forum avia 3
Re: Miejsca postojowe - oznaczenie dla pojazdu osoby niepełnosprawnej - Orlińskiego 10
Widziałam dziś, że coś się dzieje w temacie tych miejsc, z kilku zniknęło oznaczenie osoby niepełnosprawnej..
jasiek pisze:Widziałam dziś, że coś się dzieje w temacie tych miejsc, z kilku zniknęło oznaczenie osoby niepełnosprawnej..
wiesz może z których?
Między O8 a O10. Jakoś ze środkowych, na zewnętrznych oznaczenia były jeszcze
jasiek pisze:Między O8 a O10. Jakoś ze środkowych, na zewnętrznych oznaczenia były jeszcze
To na środkowych nie było, tylko zewnętrzne miały

Dokladnie Kicek, wszystko jest jak bylo...
Jako jeden ze "szcześliwców" którzy otrzymali wyjątkowe miejsca mam pytanie do pozostałych co planujecie w sprawie odbiorów? Odbiory bloku a wiec i miejsc ruszaja za tydzien a temat jakby martwy na wszystkich forach dotyczacych tej sprawy... Budimex idzie w zaparte, nadzor budowlany z tego co czytam z nimi walczy a nasze 25k stoi pod znakiem zapytania...
Pozdrawiam,
Sąsiad
Jako jeden ze "szcześliwców" którzy otrzymali wyjątkowe miejsca mam pytanie do pozostałych co planujecie w sprawie odbiorów? Odbiory bloku a wiec i miejsc ruszaja za tydzien a temat jakby martwy na wszystkich forach dotyczacych tej sprawy... Budimex idzie w zaparte, nadzor budowlany z tego co czytam z nimi walczy a nasze 25k stoi pod znakiem zapytania...
Pozdrawiam,
Sąsiad
Witam
odbiory ruszyły i jestem za tym żeby w trybie natychmiastowym skontaktowac sie z prawnikiem lub radca.
Pojawiają sie różne stanowiska w tej sprawie wiec trzeba to wyjaśnić.
Jest kilka osób zainteresowanych sprawa na tym forum, proponuje sie spotkać osobiście, porównać umowy i swoje zdania na ten temat.
I zadecydować co dalej bo czas ucieka
czytałem forum Avia 3 i jasnej odpowiedzi tam nie znalazłem
Prosze o mobilizacje w tym temacie i aktywność
odbiory ruszyły i jestem za tym żeby w trybie natychmiastowym skontaktowac sie z prawnikiem lub radca.
Pojawiają sie różne stanowiska w tej sprawie wiec trzeba to wyjaśnić.
Jest kilka osób zainteresowanych sprawa na tym forum, proponuje sie spotkać osobiście, porównać umowy i swoje zdania na ten temat.
I zadecydować co dalej bo czas ucieka
czytałem forum Avia 3 i jasnej odpowiedzi tam nie znalazłem
Prosze o mobilizacje w tym temacie i aktywność
Spotkac sie mozna...
W mojej umowie nie nic na temat miejsca dla niepelnosprawnych. Proponuje umowic sie wieczorkiem (po 20) w tygodniu. Moze poczatek przyszlego tygodnia? Np. wtorek 20, miejsce do dogadania.
W mojej umowie nie nic na temat miejsca dla niepelnosprawnych. Proponuje umowic sie wieczorkiem (po 20) w tygodniu. Moze poczatek przyszlego tygodnia? Np. wtorek 20, miejsce do dogadania.
Nie bądźcie niepoważni - oczekiwanie na rozwiązanie takiego problemu na forum nic nie da - trzeba działać samodzielnie - wziąć prawnika do sprawy żeby pomógł jak rozmawiać z deweloperem póki jeszcze nie było odbiorów. Po odbiorach może być za późno lub odkręcania sprawy i otwieranie sobie drogi do roszczeń wobec dewelopera może być już niemożliwe. Trzeba być mądrym przed szkodą a więc teraz póki jest jeszcze czas a nie czekać aż ktoś taki problem załatwi za nas i zapewne podzieli się na forum niezawodnym sposobem.
dla mnie im szybciej tym lepiej , moze jeszcze w tym tygodniu sie uda znalesc czas ?
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”