Jaka jest Państwa opinia na temat naszego zarządcy?
Od siebie powiem tylko tyle, że odczuwam że nasz zarządca nie wywiązuje się należycie z swoich obowiązków, a dobro dla naszej wspólnoty jest Panią całkowicie obojętne. Skąd moje spostrzeżenie, Panie na jakieś pomysły ciągle zasłaniają się uchwała,przepisami że wszystko jest prowadzone zgodnie. Tylko k... gdzie jest podejście tak postaramy się zrobić wszystko żeby zmienilo się na lepsze to czy owo.
Czy też Państwo posiadają podobne odczucia?
Nie jestem uprzedzony do tych Pań.!
Prośba o Państwa opinie w sprawie naszego zarządcy Szczurek-Wojciak - Orlińskiego 10
-
Re: Prośba o Państwa opinie w sprawie naszego zarządcy Szczurek-Wojciak - Orlińskiego 10
Rozumiem, że chciałby Pan zmieniać na "lepsze" mimo tego, że lepsze będzie bezprawne? Może poda Pan konkretny przykład gdzie zarządca nie wywiązał się ze swoich obowiązków. Mam nadzieję, że nie chodzi o absurdalny pomysł likwidacji pasów zieleni i przekształcenia ich w miejsca parkingowe.
-
Re: Prośba o Państwa opinie w sprawie naszego zarządcy Szczurek-Wojciak - Orlińskiego 10
Również bez zastrzeżeń
Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”