Notorycznie otwarte drzwi do klatki C / prośba o zamykanie drzwi - Orlińskiego 10

Forum dla osób, które kupują mieszkanie w budynku Orlińskiego 10 w budowanym przez Budimex w krakowskich Czyżynach: zakup, budowa, wykończenie itp.
sunbeam215

Notorycznie otwarte drzwi do klatki C / prośba o zamykanie drzwi - Orlińskiego 10

Postautor: sunbeam215 » 27 mar 2018, 9:57

Ponieważ nie udało mi się przyłapać osoby, która zdejmuje zaczep od automatycznego domykania drzwi, proszę ja tutaj na forum, aby tego nie robiła lub jeżeli np. wnosi coś do mieszkania, potem zamykała. Powoduje to po pierwsze wychłodzenie klatki czyli także naszych mieszkań oraz to, że każdy :!: może do nas wejść. Naprawde chcecie aby jacyś obcy chodzili nam po klatce??
Wysocy Panowie, kiedy wchodzicie/wychodzicie i widzicie, że drzwi są otwarte, zamknijcie proszę! :)

volume21

Re: Notorycznie otwarte drzwi do klatki C / prośba o zamykanie drzwi - Orlińskiego 10

Postautor: volume21 » 28 mar 2018, 16:29

Kilkukrotnie już zakładałem ten samozamykacz ale przez to że ktoś go zdejmował to jest chyba coś już zepsute i się sam zdejmuje bo nie mam innej odpowiedzi na to że non stop jest zdjęty

Wróć do „Orlińskiego 10 (etap V) – forum mieszkańców budynku”